BizLaw.md anunță concurs de articole pentru studenții/absolvenții de la Drept

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Portalul avocaturii de afaceri din Moldova , BizLaw.md, în parteneriat cu birourile de avocați: „ACI Partners”„Gladei și Partenerii”„Efrim, Roșca & Asociații”„Cobzac & Partners”, anunță concurs de articole/analize pentru studenții și absolvenții Facultății de Drept.

Materialele prezentate la concurs trebuie să fie, la alegere, despre sistemul de justiție, analiza modificărilor legislative, sfaturi practice atât pentru mediul de afaceri, cât și pentru cetățeni.

Materialele câştigătoare vor fi selectate de un juriu, din componenţa căruia vor face parte echipa BizLaw și partenerii BizLaw.  

Trei cele mai bune articole/analize vor fi premiate. De asemenea, câștigătorii vor avea oportunitatea să colaboreze cu portalul BizLaw.

Studenții și absolvenții interesați sunt invitați să trimită articolul/analiza și CV-ul actualizat prin e-mail: portal@bizlaw.md, cu mențiunea „Concurs de articole pentru studenții/absolvenții de la Drept”.

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.