TM te duce la Universități de vară în România

Ajută-ne să distribuim acest articol:

 

13330342 1269213343103195 398662891 n

Vara asta, Tinerii Moldovei îți oferă oportunitatea de a gusta din viața de student la una dintre universitățile din România. Dacă încă nu știi încotro să o apuci după liceu, ce vrei să devii sau, mai bine zis, la ce vrei să renunți, pentru că, de cele mai multe ori, problema nu e în faptul că nu știm ce vrem, ci în aceea că le vrem pe toate sau aproape pe toate, ai șansa să afli! Noi îți propunem să vezi cu ochii tăi ofertele marelor centre universitare pentru a lua o decizie în plină cunoștință de cauză! Timp de o săptămână, vei merge la cursurile pe care le dorești și care te interesează cu adevărat, te vei convinge de utilitatea și eficiența lor, vei învăța și vei susține examene, vei rămâne cu restanțe sau vei obține cele mai bune rezultate (depinde de tine), vei merge la traininguri, vei cunoaște o mulțime de oameni interesanți, te vei distra nopțile alături de tineri la fel ca tine, vei trăi la cămin, îți vei face prieteni, vei organiza baluri ale bobocilor și vei simți pe propria piele ce înseamnă să fii student la o universitate din România!

Dacă vrei ca acest vis să devină realitate, completează formularul de aici, participă în primul tur din HoraQuest și alege-ți orașul din România în care vrei să mergi!

*Există o taxă de participare care diferă în funcție de centrul universitar în care vei alege să mergi!

 

Alte articole de acest autor:
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.