Program de formare pentru profesorii interesati de predarea disciplinei optionale Educaţie pentru Echitate de Gen şi Șanse Egale

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Program de formare pentru profesorii interesati de predarea disciplinei optionale

Educaţie pentru Echitate de Gen şi Șanse Egale

În cadrul proiectului Educație de gen pentru prevenirea și combaterea discriminării, implementant de Centrul Educațional Pro Didactica, cu sprijinul financiar al Fundației Soros-Moldova,  se anunţă înscrierea a 80 profesori interesați de predarea disciplinei opţionale Educație pentru echitate de gen și șanse egale, la un program de formare gratis, de 3 zile, în baza curriculumului actiualizat şi a unui set de materiale didactice noi.

Seminarul cu elemente de training este programat pentru perioada august – octombrie şi va avea loc la Centrul Educaţional Pro Didactica (mun. Chişinău, str. Armenească 13), formatori: Viorica Goraș-Postică şi Loretta Handrabura.

Pentru participarea la concurs, fiecare profesor va prezenta un CV actualizat, o scrisoare de motivare, pe o pagină, în care va descrie raţiunile pentru care i-ar fi util un asemenea program. Experiența de predare a acestui curs va fi o prioritate.

Dosarul se va expedia pe adresa: lnahaba@prodidactica.md,  pînă la 24 iunie curent.

Lilia Nahaba,
coordonator de proiect

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.