hackathon

Atenție! Concursul ,,Tinere Talente”!

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Atenție! Concursul ,,Tinere Talente”!Colegiul de Arte Plastice ,, Alexandru Plămădeală anunţă Concursul de arte plastice la proba  compoziție, dedicat elevilor şcolilor, liceelor, gimnaziilor în domeniul  creativității artistice.

La concurs pot să participe elevi ai claselor superioare (de regulă), individual, reprezentați printr-un delegat împuternicit, profesor, curator.

Înregistrarea la concurs va avea loc  în perioada  1 aprilie -22  aprilie 2016 .                                                                     Pentru a te înregistra este nevoie de a prezenta ( Numele,Prenumele, vîrsta ,instituția de învățămînt, anul de studii,  mail, telefon, profesorul de profil ) la adresa electronică:  colegiuldearte@mail.ru

În  data de  23  aprilie 2016 , la ora 9:00-9:30, se va desfășura concursul în incinta Colegiului , elevii sunt rugați să se prezinte cu materialele necesare (goaș ,acuarelă, pastel ,creioane) ,de asemenea și o cuvertură pentru a lua loc la școala de succes care v-a avea loc în aer liber. La preferință apă și mîncare.                

 Învingătorii concursului vor beneficia de facilităţi la înmatriculare, conform prevederilor Regulamentului de admitere și vor fi premiați cu diplome de participare și diplome de merit (Locul I,II,III și mențiuni).

Programul zilei. Orarul.

     9:00-9:55  Înregistrarea. Distribuirea participanților în atelierele de lucru. Acomodarea, pregătirea pentru concurs.

    10:00-13:00 Concursul propriu-zis.

    13:00-14:00 Pauză de masă.

    14:00-15:30 Școala de Succes. Speach-ul invitaților profesioniști.

    15:30-16:00 Finisarea training-ului. Premierea participanților.

I.       Workshop pentru profesori:

1.      Pastușoc Mihail  “ Instruire IT  ”

2.      Dragneva Lilia   “Arta Contemporană ”

3.      Cojocaru Emil  “ Sinergia în Arte ”

II.      Workshop pentru elevi.

Speach-ul invitaților profesioniști.

Pentru informații suplimentare :

079093682- Bulat Nicoleta (Coordonator general)

 079734657- Janu Mihai (Mediatizator).  email:  colegiuldearte@mail.ru

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.