hackathon

Centru de Guvernare Electronică te invită să participi la concursul ideilor inovative Hackathonbridge

Centrul de Guvernare Electronică invită toți tinerii creativi și ambițioși să participe la concursul de inovații Hackathonbridge 2.1– proiectul susține inițiativele în domeniul tehnologic în țări precum Republica Moldova, Polonia și Ucraina. 

Autorul celui mai ingenios proiect de inovații din domeniul social, business și cultural va câștiga grantul de 45.000 de euro. Vor fi încurajate și ideile inovative în domeniul sănătății, al mediului sau care pur și simplu vor îmbunătăți calitatea vieții oamenilor.

La concurs pot participa tinerii cu vârsta de până la 35 ani. Completează aici formularul de participare până pe data de 30 aprilie 2016.

Participanții selectați vor fi instruiți de către organizatori să adapteze proiectele în conformitate cu cerințele europene. Totodată, pentru a-și dezvolta proiectul, participanții vor lucra împreună cu alți parteneri din celelalte 2 țări participante la concurs (Polonia și Ucraina).

Hackathonbridge (HB), aflat la cea de-a 2-a ediție, a fost înființat în 2014, de către polonezul Michal Boni - membru al Parlamentului European. Proiectul are scopul de a susține tinerii creativi din Polonia, Ucraina și Republica Moldova să-și realizeze ideile inovatoare,  dar și de a-i încuraja în drumul spre integrarea digitală europeană, oferindu-le cunoștințe practice privind căutarea proiectelor de finanțare.

Proiectul Hackathonbridge este implementat de către Fundația "Svichado", iHUB Kiev din Ucraina, Fondul de Solidaritate a Poloniei în Republica Moldova și Startup HUB din Polonia. În 2014, ideile proiectelor inovative Hackathonbridge au fost realizate cu succes în 8 orașe din Ucraina și 6 orașe din Polonia. Mai multe detalii aici  sau pe pagina oficială de Facebook.

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.