Susțineți Campania de Promovare și Dezvoltare a Filantropiei

Platforma pentru Dezvoltarea și Promovarea Filantropiei din Republica Moldova îndeamnă toate ONG-urile interesate, să se alăture Campaniei de promovare și dezvoltare a filantropiei, la nivel național.

Stimați colegi reprezentanți ai societății civile, prin acest apel la acțiune, ne propunem împreună să consolidăm și să dezvoltăm filantropia, pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Pentru un impact crescut și zonă mai largă de acțiune, Vă invităm să participați la seria evenimentelor preconizate de către Platformă.

Astfel, se prevede organizarea a patru sesiuni regionale de informare a reprezentanților OSC-urilor și a business-ului local, privind promovarea și dezvoltarea filantropiei în RM, ce vor avea loc în regiunile de Nord, Centru și Sud a țării, precum urmează:

  1. CAHUL, 13.08.2019
  2. BĂLȚI, 16.08.2019
  3. CHIȘINĂU, 20.08.2019
  4. COMRAT, septembrie 2019

Vă rugăm să confirmați participarea, la următoarea adresă electronică: platformappdf@gmail.com, lporumb@contact.md sau alina.jereghi@contact.md , telefon de contact: 022 233 946, persoane de contact Liliana Porumb sau Alina Jereghi.

Sunteți bineveniți să deveniți membru ai Platformei și să vă informați în legătură cu desfășurarea activității Platformei, accesând link-ul paginii de facebook https://www.facebook.com/filantropie.md/

Contăm pe sprijinul vostru, Vă mulțumim anticipat.

Activitățile Platformei sunt organizate în parteneriat cu ECNL și cu suportul financiar al Guvernului Danemarcei.

roll up 80x200cm 2 august
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.