hackathon

Îndemn la generozitate de sărbători

Ajută-ne să distribuim acest articol:

 În aceste zile de sărbători Vă îndemn să nu uităm de persoanele aflate în dificultate, anume cele care nu au un adăpost şi care au multiple probleme de ordin psihologic, material şi spiritual, dar la moment cel mai dificil le este să reziste iarna de afară, iar cei care încearcă să-i încălzească și hrănească cât de cât, au nevoie de ajutorul și implicarea noastră cât de modestă.

În acest sens Vă rog să citiți mesajul de pe pagina de Facebook a Centrului de găzduire şi orientare pentru persoanele fără domiciliu stabil din Chișinău şi să contribuim fiecare cu ce putem: 

"Anunț !!! În prag de iarna venim cu rugămintea de a dona haine groase și încălțăminte, plăpumi, lenjerie pentru pat, lenjerie de corp (colanți și ciorapi groși), căciuli și mănuși, produse igienice pentru oamenii străzii, care vin zilnic la Centrul de găzduire. Pentru orice detaliu sau întrebare nu ezitați să mă contactați !! 069119607 Marcela Diţă".  

https://www.facebook.com/Centrul-de-gazduire-si-orientare-pentru-persoanele-fara-domiciliu-stabil-220593481342326/

Comunicați acest mesaj şi altor persoane cunoscute, care ar fi dispuse să ajute cât de puțin.

În ajun de sărbători fiecare din noi poate fi Moș Crăciun, care împarte cadouri, iar minunile le putem face chiar noi, printr-un gest frumos de bunătate.

Vă doresc tuturor Sărbători Fericite!

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.