hackathon

Apel către mass-media

Ajută-ne să distribuim acest articol:

A.O. Speranță și Sănătate face apel către ziariști, precum și alți reprezentați media de a da curs invitației noastre de a mediatiza evenimentul de sâmbătă, 09 aprilie - seminarul juridic pentru persoane defavorizate cu tema “Aspecte teoretico-practice ale litigiilor de muncă” din cadrul proiectului "Protecția juridică a părinților/tutorilor și a persoanelor cu dizabilități intelectuale și acordarea asistenței juridice în vederea asigurării drepturilor persoanelor cu dizabilități”.

Scopul proiectului este: Creșterea nivelului de alfabetizare juridică a grupului țintă, precum și îmbunătățirea condițiilor pentru integrarea lor socială.

Proiectul a demarat în iunie 2015, iar după 9 luni de implementare putem face unele concluzii și evidenția unele soluții pe care dorim să le promovăm și le aducem la cunoștință atât societății civile cât și autorităților guvernamentale.

Persoana de contact: Tatiana Roșcovan - tel. +373 68 338 338, +373 79 29 55 92, E-mail: tatiana@hopeandhealth.md
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.