Voluntariat Comunicare și Cercetare

Distribuie prietenilor:Code For Moldova anunță concurs pentru selectarea celor mai activi tineri voluntari care vor să facă parte din echipa de comunicare și cercetare a organizației.

Tinerii selectați vor fi implicați și vor obține cunoștințe în Coordonare, Parteneriate, SMM, Design, Copywriting, Organizare Evenimente, Dezvoltare Personală și Implicare Socială prin cele mai inovative soluții digitale.

Cerințe:

Abilități de lucru în echipă, capacități de învățare rapidă, comunicare eficientă, cunoașterea limbii române, rusă și engleză, responsabilitate, punctualitate și dorință de dezvoltare personală.

Beneficii:

– vei participa gratuit la evenimente;

– experientă practică de învățare în management și leadership;

– vei fi parte a unei echipe tinere, dinamice și inovatoare;

– vei interacționa cu alți tineri, reprezentanți ONG și companii private;

– vei investi timpul tău în dezvoltarea personală.

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, trimite CV-ul tău la [email protected] sau contactează-ne la aceeași adresă pentru mai multe detalii! 

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.