Confessions alături de Svetlana Matvieci(SpeakUp Moldova)

Vrei sa saurezi din plin ultimele clipe din această vară, să o petreci alături de noi si să afli o mulțime de lucruri noi, utile si interesante chiar de la Svetlana Matvievici-invitata ultimei ediție a evenimentului „Confession” marca „SpeakUp Moldova”,blogger de succes de la noi, adepta unui stil sănătos și frumos de viață, Svetlana a inițiat o mulțime de proiecte importante și de succes de la noi, unul dintre ele fiind și „Descoperă Moldova", dar mai multe vei află chiar de la ea în cadrul celei de a-6-a ediții a evenimentului „Confession"👇👇
Dacă te am intrigat nu uita să completezi formularul(https://annamarriamaxim.typeform.com/to/Hjvw1oEc), unde îi poti acorda intrebarile tale invitatei noastre.
✅Evenimentul va avea loc sâmbătă (22 august) ora 16:00 live pe pagina de facebook ”SpeakUp Moldova”
Nu uita să ne urmărești pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu următoarele noastre evenimente, caci pregătim o mulțime de lucruri super interesante pentru tineri🥰🥰

117343622 2815973738634484 5007089875693005549 n

Alte articole:

Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.