AO „Eternitate” anunță concurs de selectarea unui consultant/ă pentru livrarea a unui atelier de advocacy pentru părinții ce au copii cu dizabilități din raioanele Fălești și Glodeni

Distribuie prietenilor:TERMENI DE REFERINŢĂ

SERVICII DE CONSULTANŢĂ PENTRU FACILITAREA ATELIERELOR DE ADVOCACY ENTRU PĂRINȚII COPIILOR CU DIZABILITĂȚI

 

Proiect: „Reducerea discriminării în instituțiile școlare din Fălești și Glodeni prin implicarea tinerilor și a părinților copiilor cu dizabilităţi” finanțat din sursele financiare ale Uniunii Europe în baza contractului de grant Nr. 19-PR-N-006 încheiat între Fundația Konrad Adenauer în Republica Moldova și AOPPD „Eternitate”

 

AOPPD „Eternitate” este o organizație apolitică, non-profit care dezvoltă și implementează proiecte sociale pentru grupurile social-vulnerabile, inclusiv persoane cu dizabilități. Începând cu luna octombrie 2019, AOPPD „Eternitate”  a demarat implementarea  proiectului „Reducerea discriminării în instituțiile școlare din Fălești și Glodeni prin implicarea tinerilor și a părinților copiilor cu dizabilităţi” finanțat din sursele financiare ale Uniunii Europene.

Scopul general al proiectului este de a promova nediscriminarea în rândul copiilor de școală și comunicarea la nivel local între părinții copiilor cu dizabilități (de vârstă școlară) și alți actori cheie din comunitate – școala, profesorii, elevii, APL.

SARCINILE INCLUSE ÎN SERVICIILE DE CONSULTANȚĂ:

 

       
       

Nr.

Sarcini

Produse

 

Perioada

 

 

Număr de zile consultanță 

1.

Pregătirea şi organizarea a  unui atelier de advocacy pentru  părinții copiilor cu dizabilități din raioanele Fălești și Glodeni.

·      

Agendele atelierelor

Raport pe atelier

Iunie – iulie 2020

4 zile

 

Total

 

 

4 zile

 

 

Cerințe de calificare:

  • Studii post-universitare (masterat sau doctorat) în domeniul social;
  • Experiență anterioară în prestarea serviciilor de consultanță destinate părinților copiilor cu dizabilități / persoanelor cu dizabilități;
  • Experiență în comunicarea cu părinții ce au copii cu dizabilități și persoanelor cu dizabilități;
  • Cunoașterea domeniului dizabilitate (servicii sociale, procedurilor de determinarea dizabilității, legilație;
  • Abilități organizatorice excelente, capacități de acordare a serviciilor de mentorat;
  • Abilități de comunicare şi negociere atât la nivel local, cât și național;
  • Abilități de lucru la calculator (obligatoriu Word, Excel, PowerPoint şi Internet);
  • Abilități bune de lucru în echipă;
  • Posibilități de deplasare în afara municipiului Chișinău .

Perioada de contractare: iunie – iulie 2020

 

Consultantul va planifica și coordona toate activitățile cu coordonatorul proiectului „Reducerea discriminării în instituțiile școlare din Fălești și Glodeni prin implicarea tinerilor și a părinților copiilor cu dizabilităţi” din cadrul AOPPD „Eternitate”.

Toate activităţile se vor desfăşura în afara municipiul Chișinău cu implicare directă a părinților copiilor  cu dizabilități. 

 

Procedura de aplicare:

Persoanele interesate sunt încurajate să trimită: CV-ul, care va fi semnat de către consultant și Oferta financiară elaborată conform Anexei.

Documentele semnate și scanate pot fi expediate la: [email protected] cu mențiunea „Servicii de consultanță advocacy” până la data de 13.07.2020. 

Doar persoanele selectate vor fi contactate.

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.