PNUD/ EU4MD/ Consultant național în domeniul cooperării inter-municipale

Distribuie prietenilor:


Programul EU4Moldova: Regiuni cheie, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, este în căutarea unui Consultant Național în domeniul cooperării inter-municipale care să ofere expertiză juridică și îndrumare metodologică pentru APL-urile din cele două regiuni cheie pentru a iniția și instituționaliza o platformă de cooperare CIM în domeniul dezvoltării economice locale (DEL). În ordinea dată de idei, Consultantul urmează să realizeze următoarele activități:
▪ Susținerea inițierii Asociațiilor de Cooperare CIM în domeniul dezvoltării economice locale în regiunile cheie Cahul și Ungheni*
▪ Susținerea procesului de constituire juridică a Asociațiilor Teritoriale de Dezvoltare Economică (în baza Acordurilor CIM) în regiunile cheie Cahul și Ungheni.
*Notă: Termenul de ‘regiune cheie’ este utilizat pentru a defini zona economică funcțională / zona de interes economic din municipiile Cahul și Ungheni, cuprinzând comunitățile rurale adiacente (urmează a fi identificate).

Pentru mai multe detalii, precum și documente de suport (la fel disponibile în l.Română) Vă rugăm să accesați https://sc.undp.md/jobdetails/2020/

Termenul limită (extins) de depunere a aplicației este 15 iunie, ora Moldovei 16:00.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet