Keystone Moldova anunță concurs național de selectare și contractare a serviciilor de consultanță

Distribuie prietenilor:


Asociația Keystone Moldova, din resurse financiare oferite de Uniunea Europeană și Fundația Soros-Moldova, anunță un concurs național de selectare și contractare a serviciilor de consultanță pentru oferirea asistenței tehnice și capacitare pentru zece organizații ale societății civile (OSC) în scopul dezinstituționalizării persoanelor cu dizabilități intelectuale și psihosociale și dezvoltării serviciilor sociale de Locuință protejată și Casă comunitară.

Serviciile de consultanță vor fi prestate organizațiilor societăți civile care colaborează cu instituțiile rezidențiale și autoritățile publice în procesul de implementare al granturilor obținute în cadrul proiectului “Servicii sociale mai bune printr-un parteneriat durabil dintre societatea civilă și guvern” finanțat de Uniunea Europeană, co-finanțat și implementat de Fundația Soros-Moldova în colaborare cu Keystone Moldova, AOPD și APSCF. Cerințele față de serviciile de consultanță sunt descrise în Termenii de referință.

Persoanele interesate sunt încurajate să trimită: CV-ul, care va conține și datele de contact a 2 persoane de referință și Oferta financiară elaborată conform Anexei din Termenii de Referință.

Documentele semnate și scanate pot fi expediate la: khsima@keystonehumanservices.org cu mențiunea „Servicii consultanță Keystone Moldova”–  până la data de 14 Iunie 2020. 

Doar persoanele selectate vor fi contactate.

 

 

 

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet