Club de carte la America House Chișinău

Book Club Flyer Facebook Post

 

America House Chișinău, centrul cultural al Ambasadei SUA în Moldova, invită iubitorii de cărți, cu vârsta de peste 14 ani, să descopere, să citească și să exploreze scriitori americani, cărți și subiecte interesante la clubul de carte al America House Chișinău.


Întâlnirile clubului de carte vor fi organizate o dată pe lună. În fiecare lună, o carte diferită va fi selectată din biblioteca America House, pe baza temei lunii. Participanților nu li se va cere să citească întreaga carte sau să cunoască despre ea înainte de sesiune, ba chiar mai mult este recomandat să nu o facă.
În timpul întâlnirilor, participanții vor afla mai multe despre autorul cărții, vor afla fapte interesante despre carte, contextul în care a fost scrisă și conținutul acesteia. Vor citi împreună o selecție de pagini sau capitole din carte și se vor angaja într-o discuție ghidată.


Vă rugăm să completați formularul de înregistrare pentru a deveni membru al Clubului de Carte America House Chișinău: https://forms.gle/AxWiiECXVeidBDjn8

Cărți bune, buna dispoziție și companie bună sunt garantate!