hackathon

Specialist IT pentru elaborarea unui manual media on-line

Proiect: Consolidarea presei independente și a educației mediatice în R.Moldova (SIMML). Acest proiect este implementat de IREX Europe în parteneriat cu Asociația Bibliotecarilor din RM (ABRM)

Poziția: Specialist IT

Durata: aprox 15 zile de lucru (perioada Iunie-Octombrie 2019)

Locul desfășurăii activității: Chișinău și lucru la domiciului (mentorat via email/skype)

Irex Europe în parteneriat cu ABRM angajează un specialist și consultant IT cu experiență, pentru elaborarea unui manual on-line în domeniul Educației Mediatice Informaționale.

Responsabilități:

Specialistul IT va lucra în strînsă cooperare cu autoarea/trainerul de Educație Mediatică Informațională (EMI) și managerii IREX Europe la manualul on-line, având drept bază manualul de EMI pentru bibliotecari. Manualul va constitui un instrument de lucru pentru publicul general, care a fost/este/va fi instruit de bibliotecarii ce dețin deja competențe de Educație Mediatică Informațională. Manualul va fi elaborat în strânsă cooperare cu ABRM și va fi coordonat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a R. Moldova.

  • Proiectarea și elaborarea Sinopsis-ului în colaborare cu IREX Europe.
  • Proiectarea și elaborarea manualului on-line EMI în strânsă colaborare cu autorul și managerii de proiect ai IREX Europe
  • Editarea și ajustarea manualului în variantă de draft în strânsă colaborare cu autorul și IREX Europe
  • Livrarea versiunii finale a manualului, aprobată de autor și IREX Europe

Competențe:

- Studii relevante în domeniul IT, programare, comuncare de masă, sau domenii conexe și/sau o combinație de studii și experiență de muncă.

- Cel puțin 5 ani de experiență în domeniile date (IT, programare, elaborarea instrumentelor on-line)

- Experiență anterioară în elaborarea manualelor on-line, inclusiv experiență în crearea instrumentelelor educaționale interactive pentru public divers

- Experiență în R.M și/sau țările învecinate va fi considerat un avantaj

- Abilitatea de a lucre independent și cu un orar flexibil

- Fluență în română și/sau rusă va constitui un avantaj

Dacă sunteți interest(ă), vă rugăm să transmiteți CV-ul și o scrisoare de motivare, indicînd în tabelul de mai jos plata per zi, disponibilitatea și niște mostre din lucrările dvs. anterioare.

Perioada

Plata /zi (EUR)

Disponibilitate

1 zi de training

   

1 de mentorat/consultanță

   

Vă rugăm să transmiteți CV-ul și scrosoarea de motivare până pe data de 16 iunie 2019 Vioricăi Palamarciuc la adresa de email vpalamarciuc@irexeurope.eu și Danielei Galai la dgalai@irexeurope.eu.

Dacă aveți întrebări vă rugăm să o contactați pe Viorica Palamarciuc la adresa electronică vpalamarciuc@irexeurope.eu sau pe  Daniela Galai la nr. 373 060464641.

IREX Europe este o organizație non-profit cu sediul în Lyon, Franța. Oferim programe inovatoare pentru îmbunătățirea calității educației, consolidarea mijloacelor de informare independente, stimularea dezvoltării pluraliste a societății civile și reducerea conflictelor. Abordarea IREX Europe pune accentul pe parteneriate cu organizațiile locale de dezvoltare pentru a extinde capacitatea, a construi instituții sustenabile și a produce schimbările prin training, parteneriate, educație, cercetare și programe de grant.

 Organizații vizate: IREX Europe |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.