*Acest concurs a fost anulat. Urmează a fi relansat.

 

Anunț concurs pentru selectarea unui expert sau a unei companii care să realizeze evaluarea externă a proiectului ”Dezvoltarea societății civile din UTA Găgăuzia”, implementat de Fundația Soros-Moldova, în partenerial cu Asociația Obștească Piligrim Demo și Centrul Național de Asistență și Informare a ONG-urilor din Moldova CONTACT, cu sprijinul financiar al  Uniunii Europene.

  1. CONTEXT:

 Departamentul Buna Guvernare al Fundaţiei Soros-Molodova realizează, în perioada 2017-2019, proiectul “Dezvoltarea societăţii civile din UTA Găgăuzia”. Proiectul are drept scop fortificarea capacităţilor actorilor locali ai societăţii civile din Unitatea Teritorial Autonomă Găgăuzia (UTAG), pentru ca aceştia, la rândul lor, să monitorizeze şi să influenţeze priorităţile de dezvoltare la nivel local şi național. Activităţile planificate în proiect contribuie şi la stabilirea unor parteneriate puternice între ONG-urile din Găgăuzia şi cele din alte regiuni ale ţării. În contextul local, proiectul a dezvoltat un dialog mai eficient şi o colaborare mai mare între ONG-uri şi Autorităţile Publice din UTAG, precum şi cele de nivel central.

  1. OBIECTIVUL CONCURSULUI: FSM intenționează să contracteze un expert sau o companie (în continuare - Evaluator) care să efectueze evaluarea proiectului.
  1. PERIOADA DE EXECUTARE A CONTRACTULUI: 11 martie –11 aprilie 2019
  1. TERMENUL LIMITĂ DE PREZENTARE A DOSARULUI: 5 martie 2019 ora 17:00.

Ofertele vor fi prezentate în format tipărit sau electronic. Dosarul va include atât oferta tehnică, precum și cea financiară.

Ofertele tehnică și financiară se vor prezenta conform cerinţelor specificate în „Instrucţiunea pentru Consultanţi” ( vezi ataşat)

Pentru informaţii suplimentare tel: 270031, 270232, 274480, fax 270507, Vîrlan Cristina, Director de Proiect, e-mail: cvirlan@soros.md

Ofertanții vor fi anunțate până la data de 8 martie 2019 despre rezultatul concursului.

Relații suplimentare la tel. 022 27 00 31, Director de Program – Alexandru Musteața

Anexe:

  1. Termenii de Referință pentru evaluarea proiectului
  2. Instrucțiunea pentru consultanți
  3. Formularul pentru oferta financiară
Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: Fundatia Soros |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.