Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE) pe lângă Comisia Electorală Centrală (CEC) angajează specialist superior (perioadă determinată). 

Dacă ești o persoană dinamică, energică, entuziastă și pasionată de domeniul electoral, te așteptăm pentru a te alătura echipei CICDE!

Candidatul(-a) ideal(-ă): 

Pentru reușita în această misiune este nevoie să ai:

 • Studii superioare, de licență sau echivalente, preferabil în domeniul științelor politice, relațiilor internaționale, pedagogice, drept.
 • Experiență profesională 1 an în domeniul relevant funcției;
 • Competențe lingvistice: cunoașterea limbii române și a limbii engleze (vorbire şi scriere); Cunoașterea limbii ruse este preferabilă;
 • Competențe: integritate, responsabilitate, profesionalism, lucru în echipă, orientare către rezultate, credibilitate, capacitatea de a soluționa probleme capacitatea de a soluționa probleme și a lucra cu minima supraveghere, perseverență, învățare și dezvoltare continuă.

Descrierea funcției:

În calitate de specialist superior în cadrul CICDE, vei avea următoarele misiuni:            

 • Participarea la elaborarea materialelor didactice în cadrul CICDE.
 • Participarea la organizarea activităților de instruire față în față (seminare, training-uri, etc.), precum și online, pe platforma de e-learning a CICDE
 • Coordonarea activităților ce țin de Registrul Persoanelor Instruite în Domeniul Electoral.

Condițiile de muncă:

 • regim de muncă: 40 ore pe săptămână, 8 ore pe zi;
 • program de muncă: luni-vineri, orele 8.00-17.00, pauză de masă 12.00-13.00;
 • activitate de birou (str. Vasile Alecsandri, 119);
 • disponibilitate pentru lucrul peste programul normal, în condițiile prevăzute de legislație.

Descrierea instituției:

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral pe lângă Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova este o instituție publică, creată de CEC în conformitate cu art. 27 din Codul Electoral în scopul instruirii și calificării funcționarilor electorali, precum și a altor subiecți implicați în procesul electoral din Republica Moldova (mai multă informație www.cicde.md).

Înscrierea în concurs:

Persoanele interesate sunt rugate să expedieze prin e-mail Curriculum Vitae cu specificarea a 1-3 persoane de referință și a datelor de contact. La CV se vor anexa copii de pe diplomele de studii (licență, master, doctorat).

Termenul limită pentru depunerea CV-urilor: 8 februarie 2019, ora 17:00.

Persoana de contact: Viorica Macovei, nr. de telefon: 068818084, e-mail: viorica.macovei@cicde.md

Vor fi contactate doar persoanele selectate.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.