Misiunea Socială DIACONIA împreună cu parohia „Sfânta Treime” din Fetești anunță concurs pentru ocuparea funcției de pedagog social în localitatea Feteşti, Edineț

Ajută-ne să distribuim acest articol:

În cadrul proiectului pedagogul social va avea sarcina de a lucra cu tinerii, copiii și părinții lor, în vederea ajutorării copiilor de a atinge scopuri personale și educaționale în viață.

Misiunea Socială "Diaconia" a Mitropoliei Basarabiei este parteneră în implementarea programului DARE în localitatea FETEȘTI, raionul Edineț, și este una din zece organizații implicate în acest program, susținut de organizația Caritas Viena. Programul DARE se axează pe educația și protecția copilului.

Oferim:

Lucru într-o echipă profesionistă

Activitate responsabilă și interesantă

Formare profesională: ateliere de lucru

Salariu atractiv

Cerințe față de candidați:

Studii superioare (pedagogie, asistență socială, etc.) și cunoașterea computerului

Disponibilitatea de lucru - full time

Disponibilitate de a participa la traininguri în afara localitații (2-3 zile)

Capacitatea de lucru în echipă.

Comunicabil, responsabil și empatic.

Experiență în lucrul cu copiii și tinerii constituie un avantaj.

 CV-urile și scrisorile de motivare (maxim o pagină) sunt așteptate la adresa electronică office@diaconia.md  până la data de 7 decembrie 2018.

Pentru următoarea etapă, vor fi contactate doar persoanele selectate în baza CV-ului și a scrisorii de motivare depuse  în prima etapă a concursului de angajare. 

Termen limită: 20 decembrie 2018

Adresa noastră: or. Chisinau, str. Criuleni 22, Misiunea Sociala “Diaconia”a Mitropoliei Basarabiei.

Pentru detalii ne puteți contacta la numărul (022) 46 32 28 sau 069324677 pr. Igor Roșca, 069919566 – Mariana Cosoi (coordonator).Organizații vizate: Misiunea Diaconia |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.