hackathon

Festivalul Internațional de Film Documentar pentru Schimbare Socială MOLDOX angajează Coordonator Departament Fundraising&Sponsorship (part-time job)!

Festivalul Internațional de Film Documentar pentru Schimbare Socială MOLDOX angajează Coordonator Departament Fundraising&Sponsorship (part-time job)!

A.O. „MOLDOX” este o organizaţie neguvernamentală, națională, formată în martie 2017, cu sediul la Chișinău. Misiunea A.O. „MOLDOX” este de a avea un festival de film internațional axat pe problematici sociale actuale, accesibil tuturor. De asemenea, MOLDOX organizează evenimente, activități, workshop-uri și materclass-uri dedicate tuturor celor care vor și pot să creeze schimbări sociale prin intermediul filmului documentar.

Perioada desfăşurării colaborării: Noiembrie 2018 - Ianuarie 2019 (3 luni)

Context:

Festivalul Internațional de Film Documentar pentru Schimbare Socială  are loc anual în luna septembrie în orașul balnear Cahul. După ce a cunoscut o ascensiune rapidă pe piața festivalieră de film documentar din Europa de Est, cea de-a treia ediție a Festivalului Internațional de Film Documentar pentru Schimbare Socială MOLDOX va continua să creeze spațiu exclusiv pentru proiecția celor mai bune filme documentare internaționale în Republica Moldova. Pe lângă filmele documentare premiate la nivel internațional, aduse în exclusivitate la noi, festivalul expune și alte opere de artă cu o relevanță socială puternică: instalații video, expoziții de fotografie, teatru social, lansări de carte, mese rotunde, sesiuni de întrebări și răspunsuri după proiecții, dar și activități de implicare a societății civile. Prin urmare, gradul nivelului de învățare și de schimb social crește, reunind în acest sens idei locale, naționale și internaționale privind schimbarea socială și integrarea europeană.

Persoana angajată în funcția de coordonator Departament Fundraising&Sponsorship va activa în cadrul echipei Festivalului Internațional de Film Documentar pentru Schimbare Socială MOLDOX, colaborând cu directorul festivalului în identificarea și abordarea potențialilor parteneri și sponsori pentru următoarea ediție a festivalului.

Funcții generale:

Coordonator Departament Fundraising&Sponsorship va fi responsabil de identificarea și abordarea agenților și entităților fizice sau juridice în vederea susținerii Festivalului MOLDOX, în colaborare directă cu directorul acestuia. 

Responsabilități specifice:

În colaborare cu directorul Festivalului MOLDOX, coordonatorul Departamentamentului Fundraising&Sponsorship va realiza următoarele sarcini:

 • Căutarea, în mod activ, a oportunităților suplimentare de finanțare la cele oferite de Festival;
 • Colaborarea cu departamentul de marketing și PR al Festivalului;
 • Generarea și distribuirea propunerilor de sponsorizare;
 • Menținerea relații bune cu sponsorii și partenerii existenți, inclusiv trimiterea rapoartelor de sponsorizare;
 • Elaborarea unui card cu rate de sponsorizare, care să evidențieze diversitatea ofertei Festivalului;
 • Încearcarea de a se angaja în activități de strângere de fonduri, asigurându-se că toate riscurile sunt prezentate în mod clar;
 • Dezvoltarea abilităților de publicitate și oferirea consultanței și sprijinului pentru membrii echipei atunci când este necesar;
 • Lucrul cu documentele de însoțire privind contractele.

Calificări și competențe necesare:

 • Studii superioare (marketing, economie)
 • Experiență în vânzări

Experiență profesională:

 • Experienţă similară în cel puţin 4 (patru) proiecte în ultimii 2 (doi) ani, cu un buget minim de 10 000 EUR.

Competențe funcționale:

 • Abilități bune de comunicare şi relaţionare interpersonală.
 • Flexibilitate şi motivare.

Raportarea și subordonare:

 • Coordonator Departament Fundraising&Sponsorship se subordonează directorului Festivalului MOLDOX.

Dificultăţi în activitate:

 • Persoana selectată va demonstra un nivel înalt de inițiativă și creativitate personală, respect faţă de litera legii, va face faţă situaţiilor de stres şi realizarea sarcinilor în termen limită.
 • Trebuie să fie capabil să soluționeze problemele și să abordeze aspecte cu perspective diferite.

Aptitudini lingvistice:

 • Cunoaşterea limbilor română și rusă - excelent, cunoaşterea limbii engleze - nivel B2.

Abilităţi IT:

 • Abilităţi de operare la calculator, cunoaşterea excelentă a Microsoft Office, Google Drive.

Locul de muncă:

Chișinău, Cahul (pe durata festivalului sau deplasări ocazionale până la festival)

Program de lucru: flexibil

Dosarul candidatului va include:

 • CV în formatul Europass;
 • Scrisoarea de motivaţie;

Procesul de recrutare

Depunerea dosarelor se va face prin email la adresa info@moldoxfestival.com, cu specificarea „Coordonator_Fundraising_Sponsorship Festival MOLDOX” pînă la data de 1 noiembrie 2018, ora 23:59.

Pentru interviu vor fi contactate doar persoanele selectate în baza dosarelor.

Condițiile de angajare:

Persoana selectată va fi angajată în bază de contract prestări servicii, pentru o perioadă de 3 luni (noiembrie 2018 – ianuarie 2019) cu posibilitate de extindere a colaborării. 

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.