AO ”AVE Copiii” angajează Animator Socio-Educativ în Centrul de zi ”Divertis”

Ajută-ne să distribuim acest articol:

AO Asociația pentru Abilitarea Copilului și Familiei ”AVE Copiii” angajează ANIMATOR SOCIO-EDUCATIV în Centrul de zi ”Divertis”.

POZIȚIE: part time – 0,5


Ce căutăm?
O persoană carismatică, energică și copilăroasă care îi place să lucreze cu copiii, care are răbdarea de a asculta toate poveștile lor reale sau inventate și care se adaptează după nevoile copiilor, nu a sistemului, o persoană care poate fi pentru copii atât prieten cât și psiholog iar când trebuie chiar concurent.

OBIECTIVELE POSTULUI:

Sub supravegherea Directorului Executiv animatorul socio-educativ este responsabil de:

 • Organizarea şi animarea în Centrul de zi în consultare cu beneficiarii a activităţilor de timp liber (sportive, culturale, turistice, jocuri de societate etc.) și cu caracter deschis (ateliere creative, de expresie, dansuri, expoziţii, etc.)

Responsabilități:

 • Oferă servicii de educaţie non-formală unui număr de 15 – 20 de copii concomitent, inclusiv adolescenți în dificultate, ținând cont de propunerile şi preferinţele personale ale beneficiarilor;
 • Elaborează planuri lunare de activități și evaluează realizarea acestora, rapoarte sau note informative despre activitățile implementate sau beneficiarii activităților și altele necesare activității eficiente a Centrului;
 • Organizează diverse activităţi de grup (sportive, culturale, turistice, jocuri de societate, strategice, tranzacție, de dezvoltare a atenției, memoriei, logicii, etc.), stimulând libera exprimare, contribuind la educarea spiritului de echipă și dezvoltând comunicarea asertivă și alte abilități de viață;
 • Descoperă şi cultivă aptitudinile individuale ale beneficiarilor etc.;
 • Organizează expoziţii cu produsele realizate, concursuri cu implicarea părinților și altor copii, etc.;
 • Informează pro-activ copii și părinți despre facilitățile Centrului de zi și facilitează participarea acestora la activități;
 • Observă comportamentul și preferințele adolescenților în timpul activităților pentru a le propune activități pe interesul acestora;
 • Ajută adolescenții să-şi pregătească temele pentru acasă;
 • Evaluează lunar și transmite Administrației AO ”AVE Copiii”, necesarul de materiale pentru desfăşurarea activităţilor;
 • Participă la ședințele echipei Asociației, evenimentele de instruire ale acesteia și altele relative Postului și obiectivele Asociației.

 

Data începerii activităţii:  Imediat

Studii:

Obligatoriu:    Studii superioare în domeniul pedagogiei sau psihologiei, pedagogiei sociale.

Instruiri în domeniul animației și lucru cu copii, inclusiv adolescenții.

Cunoștințe: Cunoștințe avansate de lucru cu copii și tineri în dificultate.

Limbi vorbite: Română și rusă obligatoriu; engleza sau franceza vor constitui un avantaj.

Abilități: Planificare și evaluare de activități, organizare, comunicare eficientă, utilizare a calculatorului.

Atitudini: Toleranță, receptivitate, deschidere, responsabilitate.

EXPERienţă:

 • Minimum 1 an în domeniul animației și/ sau lucrului cu copii, inclusiv adolescenți în dificultate.

CONDIŢII: Contract INDIVIDUAL de MUNCĂ cu perioadă determinată; lucru în schimburi, de luni pînă duminică, între 14.00 și 17.00.

Cerinţe de aplicare:

Data limită pentru depunerea dosarului - 16 septembrie 2018, ora 18:00.

Dosarul: CV completat în format Europass http://europass.cedefop.europa.eu și  scrisoarea de motivare unde veți răspunde la întrebarea ”Cum văd eu o zi cu copii” aici veți descrie cu ce începeți activitatea cum decurge și cu ce încheiați.

Documentele de mai sus vor fi depuse la adresa electronică office@avecopiii.md cu indicare la Tematica mesajului ”Concurs de post – ANIMATOR SOCIO-EDUCATIV”.

Atenție!!!

Transmiterea dosarelor reprezintă acordul automat al persoanei pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Postul este subiect al Politicii de Protecție a Copilului a AO Asociația pentru Abilitarea Copilului și Familiei ”AVE Copiii”, documentul poate fi accesat la http://avecopiii.md/documente-oficiale/politica-de-protectie-a-copilului/. Transmiterea dosarului reprezintă semnarea automată a Declarației pe propria responsabilitate din Politica de Protecție a Copilului.

 

Pentru informații suplimentare vă rugăm să sunați la: 0 22 23 72 59, 069181693 persoana de contact – Gheorghița Ion.

Doar persoanele dosarele cărora vor fi preselectate pentru interviu, vor fi contactate.

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.