Expert /trainer în Editare video si Promovare și marketing

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Proiect:

„Încurajarea tinerilor sa devină cetățeni activi” este implementat de IREX Europe în parteneriat cu Centrul Media pentru Tineri. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană.

Poziții:

2 poziții de scurtă durată

 1. Editare video (montaj), si jurnalism mobil.
 2. Lucrul cu datele. Metode avansate de căutare, accesarea și utilizare a bazelor de data open source si Dezvoltarea componentei social media sau Promovare și marketing.

Durata: aprox. 5 zile de training (data aproximativă de start: Septembrie-Octombrie 2018)

Locație: Moldova (Chișinău și în regiuni) și de la distanță (mentorat prin email sau Skype)

IREX Europe în parteneriat cu Centrul Media pentru Tineri este în căutarea unor traineri în domeniul producției video (editare video, jurnalism mobil, jurnalism de date) și dezvoltarea componentei de social media (Facebook, Youtube, Odnoklassniki, etc), pentru media locală cu experiență în tehnici de mentorat. Experiența similară în domeniu in regiune va constitui un avantaj.

Responsabilități:

Să livreze un trening de o zi pentru cel puțin 20 de angajați din cel puțin 5 instituții de presă locale, beneficiari ai programului ”Încurajarea tinerilor sa devină cetățeni activi”. Participanții vor fi vorbitori de română și rusă. Instruirile se vor petrece in-house (cate o zi per poziție, 2 zile in total per media).

Context :

Cinci instituții de media regionale implementează un proiect jurnalistic ce are drept scop implicarea activă a tinerilor și a altor parteneri locali în elaborarea materialelor jurnalistice. Unul din obiectivele proiectului prevede ca media locală sa-și  îmbunătățească calitatea producției locale, prin atragerea partenerilor – autorități, jurnaliști civici și activiști tineri locali. Proiectele selectate sunt orientate spre consolidarea presei locale și a capacității acesteia de a reflecta problemele de interes local, precum și spre creșterea producției locale.

Calificări:

 • Studii relevante în (media, comunicare, jurnalism sau alte domenii conexe) și/sau o combinație echivalentă între educație și experiență de muncă.
 • Cel puțin 10 ani de experiență în domeniul media, inclusiv experiență în editare video, jurnalismul civic, jurnalism de date și format video, jurnalism mobil, jurnalism de date conținut multimedia/ diversificarea conținutului, educație mediatică.
 • Experiență în organizarea trainingurilor, mentoratului și serviciilor de consultanță
 • Experiență anterioară în oferirea mentoratului post instruire beneficiarilor trainingului
 • Experiență în R. Moldova și/sau regiunile învecinate va constitui un mare avantaj
 • Abilitatea de a lucra în mod independent și cu un orar flexibil
 • Competențe avansate de cunoaștere a calculatorului
 • Competențe avansate de comunicare, inclusiv prezentare verbală și scrisă, diplomație și menținerea relații interpersonale agreabile
 • Fluență în română și/sau rusă este obligatorie. De asemenea, o bună cunoaștere a limbii engleze scrise și vorbite va fi considerat un avantaj.

Dacă sunteți interesat (ă), vă rugăm să expediați CV-ul și Scrisoarea de intenție și să indicați rata zilnică, disponibilitatea și o schema a planului de training.

Perioadă

Plata/zi (EUR)

Disponibilitate

O zi de training (9.00-17.30)

   
     

Vă rugăm să expediați formularele pînă pe data de 17 septembrie, 2018 Vioricăi Palamarciuc la vpalamarciuc@irexeurope.eu  și Danielei Galai la dgalai@irexeurope.eu.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați prin email la  vpalamarciuc@irexeurope.eu și/sau  dgalai@irexeurope.euOrganizații vizate: Centrul Media pentru Tineri | IREX Europe |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.