Moldova Fruct angajează specialist marketing

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe Moldova Fruct angajează specialist marketing

Asociaţia Producătorilor şi Exportatorilor de Fructe din Republica Moldova Moldova Fruct este o organizaţie necomercială, nonguvernamentală şi apolitică, membrii căreia sunt producători de fructe de pe întreg teritoriul ţării. Asociația numără, în prezent, mai mult de 170 de membri, recunoscuţi ca fiind unii dintre cei mai importanţi actori de pe piaţa producerii şi exportului de fructe din Moldova.

Moldova Fruct anunță concurs de angajare a unui specialist marketing.

Responsabilităţi :

 Coordonează implementarea activităţilor de marketing în cadrul Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Fructe Moldova Fruct.
 Asigură implementarea activităţilor de marketing în baza programului şi atingerea indicatorilor planificaţi.
 Elaborează materiale, informaţii şi studii care facilitează implementarea activităţilor de marketing în cadrul Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Fructe Moldova Fruct.
 Prestează servicii de consultanţă şi asistenţă complexă la dezvoltarea activităţilor de marketing pe bază comercială (studii de piață, organizarea vizitelor de afacere, elaborarea planurilor de marketing, alte activități).
 Organizează şi conduce instruirile orientate la sporirea capacităților de marketing.
 Oferă consultanta la Dezvoltarea activităţilor de marketing pentru Membrii Asociației Moldova Fruct în baza acordurilor individuale de asistență.
 Reprezintă şi promovează activităţile/rezultatele Componentului Dezvoltarea activităţilor de marketing în cadrul Asociației Moldova Fruct şi în exterior.
 Gestionarea şi monitorizarea brandului „Moldova un gust deosebit”.

Calificări necesare:

Studii: superioare şi post-universitare (este un avantaj).
Calificări: economist
Experienţa de munca: minim 3 ani de activitate în domeniul respectiv.
Limbi vorbite: româna, rusa, engleza.
Cunoştinţe si abilităţi: experienţă de lucru la dezvoltarea comerțului cu fructe proaspete și procesate, cunoștințe bune ale specificului de comerț și marketing a principalelor categorii de fructe produse în Republica Moldova, abilități în negociere şi comunicare, abilităţi în planificarea şi organizarea activităţilor de marketing al fructelor, abilități de a elabora şi organiza instruiri tematice în domeniul marketingului fructelor, abilități în elaborarea materialelor şi studiilor analitice, responsabilitate şi profesionalism.

Așteptăm CV-ul Dvs. la: info@moldovafruct.md
Termen limită pentru aplicare: 3 septembrie 2018.

Alte articole de acest autor:
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.