hackathon

Concurs de selectare a unui expert/unei experte (sau grup) în domeniul prevenirii violenței față de fete și femei și combaterii stereotipurilor de gen

Ajută-ne să distribuim acest articol:

AO „Centrul Media pentru Tineri” anunță concurs de selectare a unui expert/unei experte care va participa la moderarea a 22 de ateliere de discuții cu tinerii (format offline) despre combaterea stereotipurilor și discriminării de gen și promovarea normelor sociale pozitive, pentru a preveni violența față de fete și femei. Activitățile vor fi desfășurate în cadrul parteneriatului dintre UN Women Moldova și AO „Centrul Media pentru Tineri”. 

Grupul-țintă îl reprezintă tinerii (fete și băieți), cu vârsta cuprinsă între 16 și 20 ani din toată țara. Discuțiile vor fi organizate în Chișinău și în regiuni și vor întruni un public de până la 50 de persoane pentru fiecare eveniment. La concursul de selectare pot să depună dosarul atât persoane fizice, cât și persoane juridice.

Responsabilități principale:

  • Elaborarea conceptului, obiectivelor, listei de subiecte și agendei pentru fiecare eveniment.
  • Elaborarea unui raport narativ după fiecare eveniment.
  • Realizarea și moderarea a 22 de discuții cu tinerii.
  • Ghidarea tinerilor, participanți la eveniment, în realizarea conținutului informațional pentru materialele media (după fiecare discuție vor fi realizate 1-2 materiale media de către elevi).

Competențe:

  • Experiență în abordarea subiectelor ce țin de combaterea stereotipurilor și discriminării de gen, pentru a preveni toate formele de violență împotriva fetelor și femeilor.
  • Experiență de moderare a discuțiilor cu tinerii.
  • Studii superioare (de dorit în domenii, precum sociologie, drept, jurnalism și comunicare ori alte domenii conexe).

Expertul/experta trebuie să expedieze CV-ul și o scrisoare de intenție (maximum 1,5 pag.) pe adresa de e-mail youth.media.moldova@gmail.com cu subiectul: DOSAR_EGALITATE DE GEN SI COMBATEREA VIOLENTEI.

Data-limită de prezentare a ofertelor este 17 august, 2018.

Pentru detalii puteți suna la numărul de telefon 068 862 664 – Natalia Gribineț.

Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: Centrul Media pentru Tineri | UN Women |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.