hackathon

Specialist Monitoring&Evaluare

Numele Beneficiarului: A.O. „Viața Nouă”
Adresa: mun. Chişinău, str. Independenţei, 6/2; tel.: (022) 66-45-86, fax: (022) 66-38-50.
Denumirea Proiectului: “Fortificarea controlului HIV în Republica Moldova, 2015-2017”, implementator de component – A.O. „Viața Nouă”.

Stimate Domn/Stimată Doamnă,

A.O. „Viața Nouă” intenţionează să angajeze un specialist Monitoring&Evaluare în cadrul proiectului ”Fortificarea controlului HIV în Republica Moldova”, finanțat de Fondul Global pentru combatere a SIDA, TB și Malariei.

A.O. „Viața Nouă” invită persoanele eligibile să depună scrisori de intenţie pentru funcția de specificată mai sus. Cei interesaţi trebuie să ateste faptul că vor fi calificaţi în baza CV-urilor.
Scrisoarea de intenție trebuie să includă un Curriculum Vitae (CV), care poate fi trimisă prin fax, poştă sau la adresa noastră de e — mail: newlifemoldova@yahoo.com, până la data limită de 30 septembrie 2016.


CV- urile vor fi evaluate comparând şi verificând calificarea şi experienţa candidaţilor, în conformitate cu criteriile descrise în Termenii de referinţă (accesînd sait-ul positivepeople. md). Va fi selectat candidatul cu cele mai puternice calificări, care va fi invitat pentru interviu.

Pentru informaţii suplimentare, vă puteţi adresa:
Dna Fomina Tatiana, Specialist Monitoring&Evaluare A.O. “Viața Nouă”
Adresa: Republica Moldova, Chişinău, str.Independenţei 6/2, tel.: 022 66-45-86
E-mail: newlifemoldova@yahoo.com

 Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.