hackathon

Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri anunţă extinderea perioadei de aplicare pentru prestator de servicii (Consultant Național sau Companie de Consultanță)

CEDA anunţă extinderea perioadei de aplicare pentru prestator de servicii (Consultant Național sau Companie de Consultanță), care va efectua un studiu de marcare a traseului beneficiarilor proiectului MEEETA III (Tracer Study). Misiunea va include contactarea beneficiarilor, colectarea datelor în baza unor chestionare elaborate de către CEDA, prelucrarea rezultatelor și prezentarea grafică a lor în limbile română și engleză.

Termenii de Referință pot fi găsiți aici:   Terms of Reference

Eventualii ofertanți vor veni cu propuneri care vor cuprinde:

  • Confirmarea disponibilității de a prelua sarcina și o expunere a capacității proprii de a o executa
  • Prezentarea experienței relevante în domeniu (copii de cercetări, studii, rapoarte executate pentru alți clienți)
  • Propunerea tehnică care va reflecta gradul de percepere a Termenilor de Referință și a sarcinilor respective, înțelegerea contextului studiului, modul de colectare a datelor, resursele care vor fi utilizate și cronologia acțiunilor ce urmează a fi întreprinse
  • Propunerea financiară, care va estima costul integral al serviciilor, precum și o repartizare estimativă pe categoriile principale de cheltuieli.

Sarcina va fi executată în afara oficiului CEDA, dar echipa CEDA va solicita o transparență a modului de executare a ei. Prestatorul va folosi tehnica de calcul proprie. Varianta finală a studiului va fi prezentată în format electronic.

Propunerile vor fi trimise la CEDA, e-mail: oficiu@ceda.md. Data limită de înaintare a propunerilor este 22 septembrie 2016,orele 16.00.

Pentru mai multe detalii sau clarificări ne puteți contacta la tel.: 022 885425

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.