Angajarea unei companii pentru oferirea servicii de elaborare în format video a Raportului Anual de Activitate al Fundaţiei Est-Europene pentru anul 2015

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Fundatia Est-Europeana solicită oferte comerciale pentru servicii de elaborare în format video a Raportului Anual de Activitate al Fundaţiei Est-Europene pentru anul 2015

 

Fundaţia Est-Europeană este o organizaţie non-profit, non-guvernamentală înregistrată la Ministerului Justiţiei al Republicii Moldova în conformitate cu Constituţia Republicii Moldova, Legea privind Fundaţiile şi alte legi. Fundaţia Est-Europeană implementează la moment Planul strategic 2013-2016, care constă din 7 programe. Totodată FEE implementează mai mult proiecte cu diverse surse de finanțare. În implementarea acestor programe și proiecte FEE este ghidată de principiile de egalitate şi nediscriminare. Fondatorul unic al Fundaţiei este organizaţia non-profit Fundaţia Eurasia, Washington, D.C. (SUA).

Scopul

Fundaţia Est Europeană contractează o companie care va presta servicii de elaborare a Raportului Anual de activitate al Fundaţiei Est-Europene pentru anul 2015 în format video. Elaborarea Raportului Anual este efectuată ca parte a Planului Strategic al FEE pentru 2013-2016, implementarea căruia este finanțată de Guvernul Suediei și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei.

Aici accesați Termenii de referință http://eef.md/index.php?pag=news&id=1026&rid=987&l=ro 

Termenul limită de depunere a ofertelor comerciale este: 30 august 2016

Oferta va fi expediată prin poşta electronică cu subiectul – Raport Anual  la adresa concurs@eef.md sau se va depune personal la sediul Fundaţiei: str. 31 august 1989, nr. 98, etaj 3, Chişinău.

Pentru informaţii suplimentare puteţi contacta:
Carolina Blajin, Coordonator Programe/Comunicare, pe adresa e-mail: carolina.blajin@eef.md
Dorina Andreev, Director de Programe, pe adresa e-mail: dorina.andreev@eef.md.

Notă: Doar companiile selectate vor fi contactate. Dosarele incomplete nu vor fi evaluate.

 

 

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.