Promo

2 moderatori pentru a facilita o serie de discuții cu participanții spectacolului social ”Liberă”

Distribuie prietenilor:


Discuțiile vor avea loc după vizionarea spectacolului ce va fi prezentat  în 6 localități din Moldova în perioada campaniei internaționale „16 zile de activism pentru eliminarea violenței în bază de gen”: Glodeni - 14/11/2019; Coșnița – 19/11/2019; Chișinău – 26/11/2019; Cahul - 27/11/2019; Strășeni – 28/11/2019 și încă o localitate care urmează a fi confirmată).

Spectacolul „Liberă” este realizat de Teatrul M.A.D.E. (Mișcare, Artă, Dans și Emoție) și abordează problema violenței asupra femeilor și repercusiunile ei asupra generației viitoare. După fiecare reprezentație va avea loc o discuție liberă pe marginea temei spectacolului, ce urmează a fi asigurată de moderatori.

Cerințe față de candidați:

  • experiență de moderare discuții, facilitare traininguri în domeniul social;
  • abilități excelente de comunicare în limba română și rusă;
  • persoană sociabilă;

Responsabilități:

  • crearea unui plan de discuții;
  • moderarea discuțiilor în urma spectacolului;
  • elaborarea unui raport cu privire la discuțiile purtate în cadrul și după spectacol. Termen de executare: 2 zile după fiecare spectacol;

Perioada de implicare în proiect: noiembrie 2019 - decembrie 2019;

CV-ul urmează a fi expediat la adresa de e-mail: vesta.gagauzia@gmail.com sau comrat.mliga@gmail.com.

Termenul limită de aplicare: 8 noiembrie 2019

Persoană de contact: Natalia, +373 60 122 508

Activitatea are loc în cadrul proiectului implementat de AO ”Vesta” „Combaterea stereotipurilor și discriminării în bază de gen în Moldova prin teatru, dezbateri și flash-mob-uri” în parteneriat cu UN Women Moldova și finanțat de Suedia.

Asociația Obștească VESTA este asociația regională a mamelor cu mulți copii și a femeilor-întreprinzătoare din Gagauzia. Este o organizație non-guvernamentală și non-profit, dedicată protejării drepturilor oamenilor, în special a femeilor antreprenoare, familiilor mari, tinerilor, minorităților naționale și grupurilor social-vulnerabile.

Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: Ambasada Suediei | UN Women |


Ajută-ne să distribuim acest articol:

Promo