Promo

Angajare consultant în dezvoltarea afacerilor

Distribuie prietenilor:


AO ,,Consult Service’’ ce implementează proiectul „Servicii de consultanţă în dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale ale tinerilor din grupuri vulnerabile din raionul Drochia” în baza contractului Nr. G14940, din resursele acordate de Uniunea Europeană și Fundația Soros-Moldova, anunță concurs pentru selectarea unui consultant cu expertiză în dezvoltarea afacerilor

Scopul activității de consultanță: Acordarea suportului consultativ în domeniul dezvoltării afacerilor în volum de 61 zile în cadrul proiectului „Servicii de consultanţă în dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale ale tinerilor din grupuri vulnerabile din raionul Drochia”.

Proiectul „Servicii de consultanţă în dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale ale tinerilor din grupuri vulnerabile din raionul Drochia” are drept scop dezvoltarea deprinderilor practice, abilităților antreprenoriale pentru copiii din grupuri vulnerabile din raionul Drochia.

Consultanții eligibili sunt invitați să depună dosarul de participare ce va conține:

  • CV-ul actualizat al consultantului actualizat
  • Ofeta de preț (valoarea netă)

Ofertele vor fi evaluate comparând și verificând calificarea şi experiența candidaților reflectată în CV-uri, în conformitate cu criteriile menționate în Termenii de Referință (accesați aici).

Dosarul de participare va fi transmis pe adresa de email sivanov@soros.md cu mențiunea: ”Consultant – dezvoltarea afacerilor – AO ”Consult Service””, până la data de 05 noiembrie 2019, ora 17:00.

 

Vă rugăm să Vă asigurați de recepționarei unui mesaj de confirmare privind preluarea dosarelor. În lipsa acestuia, Fundaţia nu poartă răspunderea pentru dosarele electronice expediate, dar care nu au fost recepționate.

 

Pentru informații suplimentare, vă puteți adresa:

Ștefan Ivanov, asistent de proiect

Tel. (022) 27 44 80

Chișinău, str. Bulgară 32

Fundația Soros-Moldova

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:

Promo