Promo

Specialist vizibilitate și promovare media

Distribuie prietenilor:


A.O. „Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI” (ADO Lex XXI) din Bălți angajează o persoană responsabilă de vizibilitate și promovare media în cadrul proiectului „Monitorizarea civică a implementării reformei Poliției în mun. Bălți”, finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Asociației Promo-LEX.

Cerințe minime:

  1. Utilizarea avansată a calculatorului și a MS Office (Word, Excel, PowerPoint).
  2. Utilizarea avansată a instrumentelor de comunicare pe rețelele de socializare și nu doar.
  3. Cunoașterea avansată a limbilor române și ruse (scris și vorbit).

Vor fi considerate ca avantaje: cunoașterea l. engleze, studiile jurnalistice sau experiență anterioară similară și abilitățile de montare a materialelor audio/foto/ video.

Responsabilități:

  1. Elaborarea (în scris) a anunțurilor privind evenimentele/activitățile planificate de ADO Lex XXI în cadrul proiectului și postarea acestora pe paginile asociației din rețelele de socializare, pe civic.md, ș.a.
  2. Participarea la evenimente și activități împreună cu echipa proiectului în scopul înregistrărilor audio/foto/video.
  3. Elaborarea articolelor despre evenimentele/activitățile desfășurate de ADO Lex XXI și postarea acestora pe paginile asociației din rețelele de socializare, pe site-ul de campanii.tv8.md, pe pagini de știri, ș.a.
  4. Creșterea vizibilității proiectului, a finanțatorului și a organizației implementatoare în mediile de comunicare online, pe rețele de socializare ale ADO Lex XXI și în alte surse.

Pentru aplicare, trimiteți CV-ul pe adresa adolex21@gmail.com. Data limită: 5 noiembrie 2019.

Persoanele selectate vor fi contactate și invitate la interviul de angajare.
Ajută-ne să distribuim acest articol:

Promo