Promo

Expert junior non-cheie,ofițer proiecte de legi

Distribuie prietenilor:


Agenția implementatoare Hulla &Co. Human Dynamics KG anuntă concurs pentru selectarea a doi experți juniori non-cheie, ofițer proiecte de legi in cadrul proiectului finanțat de Uniunea Europeană „Suport pentru prevenirea și combaterea eficientă a corupției în sectorul justiției”.

Detalii

Proiect: Proiect finanțat de Uniunea Europeană „Suport pentru prevenirea și combaterea eficientă a corupției în sectorul justiției”.

Titlul poziției: expert junior non-cheie, ofițer proiecte de legi                            

Locul de muncă:   Chisinau, Republica Moldova

Nr. de zile lucrătoare:   80

Începutul misiunii: octombrie 2019

Raportări către:   Liderul echipei de proiect

Termenul de depunere:   21 octombrie, 2019

Metoda de aplicare:     Rog sa trimiteți CV-urile către adresa de email:dumitrita.popa@justice.gov.md                                                

Obiective specifice misiunii expertului:
„Ofițerul proiecte de legi” este așteptat să sprijine Ministerul Justiției cu privire la o gamă largă de probleme, inclusiv va fi responsabil pentru furnizarea de sprijin în problemele legale discrete, consultând departamentele Ministerului în elaborarea legilor și a regulamentelor pentru problemele relevante. Câteva dintre responsabilitățile care trebuie să le îndeplinească:

1- Efectuarea de analize juridice și cercetări cu privire la chestiuni juridice legate de legi elaborate de Ministerul Justiției
2- Oferirea consultanței cu privire la diferite probleme legale și ajutarea la redactarea avizelor juridice, a memorandumurilor și a altor documente legale la cererile Ministerului Justiției
3- Implicarea activă în pregătirea diferitelor acte, prezentări legale și proiecte de legi
4- Efectuarea cercetărilor juridice utilizând diferite resurse și selectând materialul relevant pentru a analiza informațiile legale
5- Asistarea la revizuirea materialului juridic și a oricăror altor documente relevante și la identificarea problemelor cu prioritate.

Domeniul de aplicare al misiunii:


Lucrul experților va fi supravegheat de către șeful echipei de proiect în strânsă relație cu doamna Veronica Mihailov-Moraru, secretar de stat. La sfîrșit expertul va furniza un raport cu evaluarea misiunii sale.

  • • Misiunea ar trebui să înceapă nu mai devreme de 14/10/2019 și ar trebui să fie finalizată la expirarea celor 80 de zile lucrătoare.
    • Expertul va furniza la sfârșitul fiecărei luni un formular cu descrierea activității pe parcursul lunii respective.

Calificarea necesară :

- Master în drept cu experiență în sectorul Justiției și experiență dovedită în sprijinul legislativ, cercetarea juridică și / sau implementarea politicii de justiție.
- Româna excelentă- scrisă și vorbită; cunoașterea limbii engleze, ruse și franceze este un atu.

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:

Promo