Schimb de tineri in Spania, 2-9 Septembrie 2018

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Suntem în căutare de participanți pentru un schimb de tineri, cu durata de o săptămână, în Yanguas (Soria - Spania).

 

S.T.A.R.S. (SUSTAINABLE NATURAL TREASURES AND RURAL SOLUTIONS)e ste un proiect care vizează promovarea spiritul de inițiativă și a antreprenoriatului în rândul tinerilor prin abordarea resurselor naturale și reconectarea cu natura, stimulând creativitatea și conștientizare critică pentru a răspunde la provocările actuale cu care se confruntă.

 

Perioada: 2 - 9 septembrie 2018

 Locul: Yanguas (Soria, Spania)

 

Yanguas sa alăturat recent celor mai frumoase sate din Spania. În prezent, acest oraș situat la nord de Soria are doar 100 de locuitori.

 

Acest schimb de tineri este destinat:

- Persoanelor cu vîrsta cuprinsă între 18 și 30 de ani

- Tinerilor sensibili la problemele de mediu și la utilizarea eficientă a resurselor locale

- Tinerilor interesați să împărtășească o săptămână de experiență și să practice engleză cu colegii din alte țări

- Tinerilor ce cunosc limba engleza la nivel conversațional.

 

Cazare: Pensiunea Rural Yanguas

 

Toate costurile sunt acoperite in cadrul proiectului Erasmus+. Costul biletului de calatorie se ramburseaza în limita a 360 € / participant.

 

Candidații interesați sunt rugați să-și trimită CV-ul și scrisoarea de motivație (ambele în limba engleza) la adresa: [email protected] cu tema "Youth Exchange Spain"

 

Termen limită pentru depunere a candidaturii: 27/07/2018Organizații vizate: Advit |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.