”FISU Volunteer Leaders Academy”- 2018

Ajută-ne să distribuim acest articol:

În perioada 14-22 iunie 2018, în orașul Kazan, Federația Internațională a Sportului Universitar (FISU), în cooperare cu autoritățile Republicii Tatarstan, (Rusia) va găzdui ”FISU Volunteer Leaders Academy”- 2018.

A doua ediție a Academiei va fi dedicată programului ambasadorilor FISU, unul dintre cele mai ambițioase și promițătoare proiecte speciale ale FISU.

Scopul Academiei este de a spori participarea și implicarea studenților în activitățile și evenimentele FISU și de a promova valorile alegerii sportului și ale stilului de viață sănătos.

Academia este deschisă pentru participarea studenților cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani. În afară de statutul de student, candidații ar trebui să aibă puțină experiență de voluntariat și să fie implicați în organizarea activităților sportive din universitatea lor, să posede limba engleză.

Ediția inaugurală a Academiei liderilor de voluntari FISU a fost un succes în 2017, cu 110 delegați studenți din întreaga lume.

Organizatorii Academiei acoperă toate costurile pentru un participant pe țară, inclusiv cheltuielile de călătorie, cazarea, masa, asigurarea medicală și programul educațional.

Pentru a aplica pentru participare, nu ezitați să contactați Federația Sportului Universitar din Republica Moldova e-mail: [email protected]

Alte articole de acest autor:
Author: FSUM


Organizații vizate: Federația Sportului Universitar |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.