Fă parte din echipa Alianței Studenților din Moldova! Devină membru al noului Consiliu de Administrare!

     Alianța Studenților din Moldova (ASM) este organizația neguvernamentală studențească, apolitică, ce cuprinde 10 organizații studențești de nivel local și național. În perioada 29 septembrie – 1 octombrie, ASM invită reprezentanții organizațiilor să participe la Adunarea Generală, în cadrul căreia va fi ales noul Consiliu de Administrare al organizaţiei şi la o instruire cu privire la managementul echipei în cadrul organizaţiilor studenţeşti.
     Conform statutului ASM, Consiliul de Administrare este organul de conducere permanent al Asociației și este format din 7 persoane, cu atribuții distincte, potrivit termenilor de referinţă, după cum urmează: președinte, vice președinte educație, vice președinte educație (social), vice președinte dezvoltare instituțională, vice președinte relații internaționale, vice președinte finanţe, vice președinte proiecte.
     Doritorii de a deveni membri ai Consiliului de Administrare trebuie să transmită CV-ul şi programul de activitate, pe care intenţionează să îl implementeze pe parcursul mandatului, la adresa de email: [email protected]
     Data limită de aplicare: 27 septembrie.
     Instruirea va avea loc la complexul turistic Odiseu, Vadul lui Vodă. Toate cheltuielile pentru cazarea, alimentarea și transportul participanților urmează a fi acoperite de către organizatori.
     Detaliile suplimentare privind agenda evenimentului, vor fi transmise nemijlocit participanților prin e-mail.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md

Find us on Google+
Google