Ai timp liber și vrei să faci parte din doua cea mai mare conferință IT din Moldova, Moldcamp’17?

Ce înseamnă Moldcamp?

 

Asociația Drupal Moldova, cu sprijinul USAID și al Guvernului Suediei, organizează a treia ediție Moldcamp, Moldcamp 2017, care se va desfășura pe 14-15 octombrie, în incinta Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill.

 

Acest eveniment își propune a fi a doua cea mai mare conferință IT din Moldova, și va reuni peste 130 de entuziaști Drupal din Moldova, România, Ucraina,Marea Britanie, Rusia și alte țări europene, pentru a ne concentra asupra schimbului de cunoștințe și a creșterii comunității Drupal.

 

Astfel, căutăm 5 voluntari ambițioși și creativi dornici de a face parte dintr-o echipă tânără și profesionistă care vor organiza evenimentul Moldcamp 2017.

 

Implică-te acum! Trimite-ne un mesaj si un CV la [email protected] sau scrie-ne pe pagina de facebook a Asociației Drupal Moldova: https://www.facebook.com/DrupalMoldova/, și dacă ai prieteni care s-ar potrivi, vom aprecia recomandarea ta.

 

Pentru mai multe detalii despre eveniment, acceseaza http://moldcamp.com/.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md

Find us on Google+
Google