Fii voluntar alături de medici stomatologi din Germania

Fundația de Caritate „Casa Providenței” și AVI-Moldova este în căutarea a trei voluntari receptivi, responsabili și mărinimoși pentru acțiunea de caritate „Stomatologie gratuită”. Cerința de bază a voluntarilor este cunoașterea și vorbirea fluentă a limbilor străine și dorința mare de a fi parte a unei acțiuni frumoase.

 

Ce reprezintă această acțiune?

Din data de 21 august și până pe 26 august, Moldova va găzdui două echipe de stomatologi din Germania, care vin în ajutor oamenilor social vulnerabili. Pe durata acestei săptămâni, de la ora 9:00 până la 17:30, medicii vor trata dinții copiilor, adulților dar și a vârstnicilor. Ei vin deja a patra oară în Moldova și fac aceste servicii absolut gratis, având la ei preparate, ustensile și toate cele necesare, la fel oferite gratuit. Programul de activitate a voluntarilor ce doresc să se alăture acestei acțiuni va fi divizat între orele: 9:00 – 13:00 și 14:00 – 17:30.

 

Cerințele voluntarilor:

- Cunoaștere și vorbirea limbii române, ruse, engleze; cunoașterea limbii germane este binevenită;

- Disponibilitate de a participa în cadrul activităților.

Oportunitățile voluntarilor:

-       Experiență de lucru acumulată;

-       O bună metodă de a practica limbile străine;

-       Deținătorilori unui carnet de voluntar li se vor înregistra aceste ore de voluntariat;

-       Grafic flexibil.

 

Dacă sunteți ademeniți de această ocazie eficientă pentru voi, puteți alege ziua și ora potrivită vouă, accesând următorul link și indicând numele și un număr de telefon https://beta.doodle.com/poll/yg9hyahru8edad8t

Pentru a cunoaște mai multe informații despre această acțiunea „Stomatologia gratuită”, accesați acest link, iar pentru a afla mai multe despre Fundația de Caritate „Casa Providenței”, deschide-ți site-ul oficial https://casaprov.org/

 

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md

Find us on Google+
Google