AO EcoVisio anunta tender pentru confecționarea și instalarea panourilor informative “Hai, Moldova”

Ajută-ne să distribuim acest articol:

AO "EcoVisio" anunță tender pentru producerea și instalarea a 24 panouri informative.

Caracteristici minime necesare a construcției

Înălțimea construcției 170 cm (de la suprafața pământului și până la punctul de sus a panoului). Lungimea partii betonate trebuie să fie cel puțin de 40cm.

Partea de sus a panoului trebuie să fie acoperită de către tabla profilata (профнастиль), pentru protecție împotrivă ploilor.

Parametrii panoului informațional

  1. Lățime – 120 cm
  2. Înălțime – 60 cm

Imaginea este tipărită pe folie autocolanta, care este lipită pe placaj finlandez (финская фанера). Placaj trebuie sa fie protejat împotriva umezelii (marginile panoului trebuie să fie vopsite cu 2 straturi cu vopsea rezistentă la umezeală, soare și frig).

Instalarea panourilor

Panoul trebuie să fie atașat de rama metalică dreptunghiulară , cu dimensiunile panoului. Rama va fi sudată către țevile metalice. Țevile trebuie să fie betonate în pământ la adâncime cel puțin de 40 cm.

 Cantitatea panourilor, locurile de amplasare

Numărul total a panourilor -  24. Locurile de amplasare vor fi egal distribuite între Sud, Nord și Centru al Republicii Moldovei (câte 8 in fiecare regiune). În costul total a lucrărilor trebuie să fie incluse transport și lucrări de instalare.

Transport și lucrări de instalare trebuie să fie arătate ca costuri aparte în documentația de tender.

Costurile de confecționare a panourilor trebuie să fie arătate aparte în documentație de tender.

Data limită de transmitere a ofertelor este 14.12.2018, ora 18.00.

Ofertele pot fi depuse în plic sigilat la sediul AO "EcoVisio", mun. Chișinău, str. A. Mateevici, 71, of. 5A sau în format electronic la adresa [email protected]

Pentru întrebări suplimentare sau clarificări, persoana de contact este Camenscic Evgheni, e-mail: [email protected] tel: +37379933374
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.