CPR Moldova solicită propuneri de oferte pentru desfășurarea unui seminar în perioada 9-11 noiembrie

Ajută-ne să distribuim acest articol:

În vederea organizării unui seminar de instruire în perioada 9-11 noiembrie 2018, în regiunea nord a Republicii Moldova, vă rugăm să ne prezentați oferta Dvs cu privire la prestarea serviciilor de deservire - cazare, sală de instruire, alimentare - pentru un număr de 30 persoane.

 

Vă rugăm să specificați separat, în cadrul ofertei:

 

  1. Costul de cazare/persoană (cameră single/cameră dublă);
  2. Costul pentru alimentare/persoană (alimentarea va include micul dejun, prânzul, cina și două pauze de cafea/zi).   

 

Vă rugăm să indicați informații despre disponibilitatea de spațiu pentru desfășurarea seminarului de instruire și a echipamentului aferent (proiector, flip chart) și accesibilitatea spațiilor pentru persoane cu dizabilități. Oferta va conține fișiere media (foto și/sau video) sau link-uri către pagini on-line.

Oferta câștigătoare va fi desemnată în baza celui mai bun raport calitate/preț.  

 

Propunerile de oferte vor fi expediate până pe 02 noiembrie, ora 18.00 pe adresa electronică [email protected]. Pentru precizări, ne puteți contacta la numărul de telefon (+373) 68144302. Rezultatele analizării ofertelor Vă va fi comunicat individual luni, 05 noiembrie.


Organizații vizate: Centrul de Politici si Reforme (CPR) |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.