IPP anunță concurs de selectare a unei companii ce va presta servicii de promovare pe rețelele de socializare

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Institutul de Politici Publice în perioada decembrie 2016 – iunie 2020 cu suportul financiar al Departamentului de Stat al SUA implementează proiectul „Promovarea implicării societăţii civile în consolidarea securităţii comunitare”.

Proiectul are scopul de a sprijini consolidarea securităţii comunitare prin promovarea implicării comunităţii în activitatea poliţienească, asigurarea securității și ordinii publice. În cadrul proiectului sunt identificate şi testate cele mai bune practici de cooperare dintre comunitate şi poliţie prin susținerea activității Consiliilor (Grupurilor) de Securitate Comunitară din 9 comunități pilotate.

Scopul final al proiectului este de a crea modele şi practici de referinţă viabile pentru implementarea conceptului de activitate poliţienească comunitară la nivel național. Pentru a sprijini activitatea proiectului, Institutul de Politici Publice solicită oferte pentru servicii de promovare a rezultatelor și produselor elaborate în cadrul proiectului pe rețelele de socializare Facebook și/sau OK.ru:

  • promovarea pe Facebook și OK.ru în perioada septembrie 2018 – iunie 2020, în funcție de rezultatele și produsele proiectului disponibile;
  • acordarea suportului în elaborarea și/sau promovarea content-ului prin utilizarea diferitor instrumente accesibile pe Facebook și Ok.ru.

Companiile interesate sunt rugate să trimită dosarul, care să conţină:

  • CV-ul/portofoliul companiei;
  • O ofertă financiară pentru o lună în dolari SUA ce va conține 2-3 pachete optimale de promovare pe rețelele de socializare, în dependență de numărul de afișări, numărul de vizualizări, etc., inclusiv și pentru acordarea suportului informațional.

Termen de aplicare: 17 august 2018.

Dosarul va fi trimis prin e-mail la adresa: [email protected] cu subiectul „Servicii de promovare pe rețelele de socializare”. Pentru mai multe informaţii, va rugăm să contactaţi: Managerul de comunicare Alla Codreanu, tel. 0 22 27 67 85. Doar companiile selectate vor fi contactate.

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.