Proiectul de Competitivitate din Moldova - RFQ-2018-068 - Procurarea echipamentului pentru vinificație

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Buna ziua,

Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Suedia și implementat de către Reprezentanța din Moldova a Corporației Chemonics International Inc. (Chemonics) are plăcerea să vă invite să prezentați oferte in cadrul următorului apel de cotații, care a fost lansat public:

Introducere: Proiectul de Competitivitate din Moldova (aici „Proiect” sau „Proiectul de Competitivitate”), finanțat de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Suedia implementat de către Chemonics International Inc. are scopul de a susține strategia Guvernului Republicii Moldova de creștere orientată spre export și investiții. Proiectul va continua realizările atinse anterior, punând noi accente pe dezvoltarea capitalului uman și intervențiile la nivel de industrii și de țară. Proiectul va sprijini sporirea capacității locale, spiritul antreprenorial, legăturile de piață, competitivitatea, inovația și creșterea în industriile cheie pentru Proiect - vinicolă și turism, tehnologii informaționale și a comunicațiilor (TIC), și industria ușoară.

Întru realizarea obiectivelor Proiectului de Competitivitate din Moldova (denumit MCP) și anume creșterea productivității și calității, MCP implementează în parteneriat cu Asociația Micilor Producători din Moldova ”Programul de Mentorat al Micilor Producători”, care are drept obiectiv susținerea emergenții noilor mici producători de vinuri dar și dezvoltarea continuă a micilor producători consacrați. Unul din beneficiarii programului menționat este compania Fragolino SRL, care pe parcursul a 2 ani de susținere a reușit să efectueze un salt de calitate, iar in prezent, pentru menținerea dezvoltării MCP a decis să doteze vinăria cu utilaj de vinificație, subiect al prezentului apel de cotații.

Prezentarea ofertei și data limită: Ofertele urmează a fi depuse nu mai târziu de ora 17:00, ora locală  Chișinău, 03 august 2018.  Ofertele  pot  fi  expediate  la  adresa  de  email: [email protected].

Întrebări: Întrebările referitoare la cerințele tehnice sau administrative ale prezentului RFQ pot fi adresate nu mai târziu de ora 17:00, ora locală Chișinău, 25 iulie 2018 prin email la adresa [email protected]. Întrebările trebuie să fie prezentate în scris; apelurile telefonice nu vor fi acceptate. Întrebările și cererile de clarificare -  și răspunsurile la acestea - pe care Chemonics le consideră de interes pentru alți ofertanți vor fi distribuite tuturor destinatarilor RFQ cointeresați în licitare.

Doar răspunsurile în formă scrisă emise de Chemonics vor fi considerate oficiale și vor avea valoare în procesul RFQ și evaluarea ulterioară. Orice informație verbală primită de la angajații Chemonics sau orice altă entitate nu ar trebui să fie considerată ca un răspuns oficial la orice întrebare cu privire la acest RFQ.

 Mai multe detalii le puteți găsi aici: https://drive.google.com/file/d/1h7Ku3kmLFZs-TRZQ33RcEs4LLZ9R_7GH/view?usp=sharingOrganizații vizate: Chemonics |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.