AO ”AVE Copiii” anunţă concurs de oferte de preţuri pentru servicii de catering

AO Asociaţia pentru Abilitarea Copilului şi Familiei ”AVE COPIII” în cadrul proiectului „Asistență socială și medicală pentru refugiați și solicitanți de azil în Moldova”* susținut de Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR) anunţă concurs de oferte de preţuri pentru servicii de catering.

Căutăm o companie care va presta servicii de catering în municipiile Chişinău, Bălți, Cahul, pentru deservirea participanţilor la evenimentele organizate în perioada 1 august-31 decembrie 2018.

Solicităm livrarea prânzului la adresa desfăşurării evenimentului pentru un număr de persoane, care va fi stabilit în prealabil.

Oferta va include

  • Preţul prânzului pentru 1 persoană
  • Alte cheltuieli dacă există.

Condiții față de ofertanți

  1. Disponibilitatea de a opera tranzacții prin transfer;
  2. Disponibilitatea de a oferi servicii în zilele de sâmbătă şi duminică.

Termeni limită și alte condiții

Termenul limită de prezentare a ofertelor este 25 iulie 2018, ora 17.00 (ora locală). Ofertele depuse după termen și cele incomplete nu vor fi examinate.

*Proiectul este inclus în lista proiectelor de asistenţă tehnică în derulare pentru care se aplica cota 0 (zero) TVA. AO AVE Copiii va oferi documentele ce confirmă scutirea.

Ofertele vor fi prezentate în format electronic la adresa [email protected] cu mențiunea, „Ofertă de prețuri pentru servicii de catering”.

AVE Copiii își rezervă dreptul de a solicita concretizări sau de a respinge propunerile fără a da explicații ofertanților.

Persoana de contact: Veronica DRAGAN – tel.: 0 69 245 877.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md