Primăria mun Edineț achiziționează lucrări de proiectare și construcție a unei hale industriale în Parcul Industrial Edineț

Invitație la Licitație

Achiziționarea lucrărilor de proiectare și construcție a unei hale industriale în Parcul Industrial Edineț

20.06.2018

Țara: Republica Moldova

Proiect: „Edineț-Pol de creștere economică în regiunea de Nord a Moldovei”, implementat de către Primăria mun. Edineț în parteneriat cu AO Centrul de Dezvoltare Comunitară Integrată (CDCI) și Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, finanțat cu suportul UE, în cadrul inițiativei” Primarii pentru Creștere Economică” (M4EG).

Referința: 306/6.2

Titlu contractului: Proiectarea și Construcția unei hale industriale în Parcul Industrial Edineț

Achizitor: Primăria mun. Edineț

Aceasta este o invitație de participare la licitația de achiziție a lucrărilor de proiectare și construcție a unei hale industriale, care v-a avea loc la data de 20 August 2018, orele 10.00 la adresa: Primăria mun. Edinet, or.Edinet, str. O. Cerempei 30.

Operatorii economici interesați pot solicita dosarul tenderului pentru a participa la licitație depunând o cerere la adresa [email protected], sau la tel/fax:  0 246 2 28 30; 0 246 2 28 49.           

Informații adiționale posibile sau clarificări vor fi publicate pe adresa: http://primariaedinet.md/?cat=1.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 20 august 2018, ora 09.30.  Ofertele depuse după termenul limită vor fi respinse.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md