Fundatia Est-Europeana anunță concurs pentru selectarea locației cu scopul desfășurării Școlii de Vară pentru echipele locale de implementare a Fondului pentru Tineri

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Fundația Est-Europeană din Moldova realizează proiectul Fondul pentru Tineri în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și cu suportul financiar acordat de Guvernul Suediei. Fondul pentru Tineri este un proiect conceput pentru a încuraja participarea tinerilor din 11 comunități din Moldova în procesul decizional și de mobilizare a resurselor pentru identificarea și soluționarea unor probleme importante din comunitățile lor.

În cadrul acestui proiect, Fundația Est-Europeană planifică organizarea unei Școli de Vară pentru echipele locale de tineri - membri ai consiliilor de administrare a Fondului pentru Tineri.

Scopul concursului

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie care va oferi servicii de cazare, alimentare și sală de instruire pentru buna desfășurarea a Școlii de Vară, care va avea loc în perioada 02 - 04 iulie, 2018. 

Mai jos puteți accesa Termenii de Referință.

http://eef.md/index.php?pag=news&id=1026&rid=1278&l=ro 

Aranjamente instituționale

Compania selectată va activa în strânsă colaborare cu o persoană delegată din partea  Fundației Est - Europene pentru coordonarea aspectelor organizatorice  și aprobarea tuturor aranjamentelor logistice.

Criterii de selecție

- amplasarea locației în Chișinău sau la o distanță rezonabilă de Chișinău;

- spațiu suficient pentru organizarea activităților în aer liber pentru 120 de participanți, inclusiv disponibilitatea unor spații semi-închise/închise în cazul în care condițiile climaterice nu vor permite realizarea activităților în aer liber;

- oferta de preț (unde se va ține cont de raportul preț / calitate);

- experiență solidă în furnizarea acestui tip de servicii.

Pentru ca ofertele să fie examinate acestea vor include în mod obligatoriu următoarele:

- scurta descriere a companiei;

- oferta financiară care va include prețul per unitate și total (conform tabelului de mai sus) și meniul detaliat.

Termenul limită de depunere a ofertelor este: 30 mai, 2018, ora 23:59.

Ofertele se vor transmite la adresa:

Fundaţia Est – Europeană, str. 31 august 1989, nr. 98, etaj 3, 2004 Chişinău, Moldova

sau la e-mail:  [email protected] cu subiectul– „Concurs locație - Școală de Vară YB”.

Pentru întrebări vă rugăm să ne contactați la următorul număr de tel: 022 23 53 43Organizații vizate: Fundatia Est-Europeană |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.