Concurs pentru selectarea unei companii sociologice care să participe la elaborarea unui studiu baseline

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Departamentul Sănătate Publică al Fundaţiei Soros-Molodova, în cadrul proiectului “Servicii sociale mai bune printr-un parteneriat dintre societatea civilă și guvern” finanțat din sursele financiare ale Uniunii Europene, anunță un concurs de selectare a unei companii sociologice, care să participe la elaborarea unui studiu de baseline.

Scopul studiului de baseline este documentarea și analiza situației curente pentru a identifica și informa acțiunile pentru implementarea proiectului.

Obiectivele de bază ale studiului de baseline sunt:

  • Identificarea nevoilor de servicii sociale pentru persoane cu dizabilități intelectuale și psiho-sociale și copii vulnerabili în fiecare raion în baza cartografierii serviciilor sociale existente și cercetării nevoilor de servicii;
  • Identificarea capacităților existente și a nevoilor de instruire în dezvoltarea serviciilor sociale pentru persoane cu dizabilități intelectuale și psiho-sociale și copii vulnerabili în fiecare raion în baza cercetării experiențelor existente ale OSC-urilor și autorităților publice centrale și locale;
  • Identificarea celor mai bune practici de parteneriat dintre OSC-uri și autorități publice centrale și locale în vederea dezvoltării serviciilor sociale pentru persoane cu dizabilități intelectuale și psiho-sociale și copii vulnerabili la nivel de fiecare raion;
  • Elaborarea recomandărilor practice pentru îmbunătățirea capacităților OSC-urilor și a autorităților publice centrale și locale în vederea dezvoltării unor servicii sociale de calitate pentru persoane cu dizabilități intelectuale și psiho-sociale și copii vulnerabili.

Pentru realizarea Studiului de baseline Fundaţia Soros-Moldova selectează o companie sociologică, care va realiza cercetarea cantitativă și calitativă în teren.

Pentru a participa în cadrul concursului, companiile vor depune dosarele de participare completate, în plicuri sigilate, la recepția Fundației Soros-Moldova, în atenția Directorului Financiar. Dosarele pot fi transmise și prin intermediul poștei electronice.

Termenul limită de prezentare a dosarului: 22 mai 2018, ora 16:00.

Dosarul va include atât oferta tehnică, precum şi cea financiară. Ofertele tehnică şi financiară se vor prezenta în două plicuri sigilate separate. Respectiv, prin poșta electronică vor fi transmise două e-mail-uri diferite, cu mențiunile aferente.

Detalii privind modalitatea de înaintare a ofertelor pot fi găsite în Instrucţiunile pentru ofertanţi, vezi aici.

Ofertele vor fi expediate la următoarea adresă: Fundaţia Soros-Moldova, Chişinău, MD-2001, str. Bulgară nr. 32, sau prin e-mail la adresa [email protected], în conformitate cu instrucţiunile pentru ofertanţi.

Ofertele tehnice vor fi deschise la data de 22 mai 2018, ora 16:30, la sediul Fundaţiei.

Pentru informaţii suplimentare, ne puteți contacta la tel: 270031, 270232, 274480, fax 270507, Alexandru Florea, director de proiect, e-mail: [email protected], Ștefan Ivanov, asistent de proiect, e- mail: [email protected]

Alte articole de acest autor:
Author: Radu Anastasia


Organizații vizate: Fundatia Soros |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.