Anunț de vânzare a echipamentului tehnic uzat, funcțional

Ajută-ne să distribuim acest articol:

logo CRJM ro

 

 

 

Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM) este o organizație non-guvernamentală cu sediul în Chișinău, creată în noiembrie 2010 de un grup de juriști, care contribuie la consolidarea democrației și a statului de drept în Republica Moldova, cu accent pe justiție și drepturile omului. CRJM realizează activități de cercetare și advocacy și este o organizație independentă și neafiliată politic.

Anual CRJM pregătește pentru înstrăinare lista echipamentului tehnic uzat. Valoarea echipamentului uzat este stabilită de un specialist/evaluator extern, în funcție de valoarea de piață a acestuia la momentul evaluării.

Echipamentul tehnic uzat este prezentat pentru înstrăinare persoanelor fizice și juridice din Republica Moldova. Conform procedurilor interne ale CRJM prioritatea va fi acordata ONG-urilor din RM, după principiul primul venit – primul servit.

Urmare acestei proceduri, propunem spre vânzare:

Echipamentul Cisco Small Business NSS3000: https://goo.gl/bHgg1w

Denumirea Bunului

Brand / Model

Număr de inventarSerial NoDonator/nr. contractului de grantData procurăriiPretul de vânzare pentru ONG-uri / MDLPretul de vânzare pentru alte personae / MDLStarea
Small Business NSS3000 04/OSI 4T602J40001A Foundations Open Society Institute / OSI -ZUG G2253 04.11.2011 1440,00 1800,00 Funcțională

Toate solicitările de procurare urmează a fi transmise prin email, la adresa: [email protected] până la data de 22 mai 2018.

Transferul pentru procurarea echipamentului va fi efectuat în baza facturii eliberate de CRJM.

După achitare, echipamentul va fi ridicat de la sediul CRJM (str. A.Sciusev 33).

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.