AOPD anunță concurs de oferte de prețuri pentru laptop și imprimantă

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Cerere de ofertă

pentru achiziția de bunuri

 Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități (AOPD) implementează în perioada ianuarie –decembrie 2018 proiectul „Parteneriate locale și implicare națională pentru incluziunea persoanelor cu dizabilități”. În cadrul acestui proiect, AOPD asigură secretariatul Platformei preocupate de promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități, care actualmente este formată din 35 de OSC-uri membre.  Proiectul este implementat cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare și Guvernul Suediei.

Scopul proiectului este de a implica activ persoanele cu dizabilități la luarea deciziilor ce îi vizează și de a beneficia de un mediu mai favorabil incluziunii sociale, datorită capacităților instituționale sporite ale APL și OSC de a implementa politici publice care asigură respectarea drepturilor acestor persoane.

În acest sens, sunteți invitați să trimiteți oferta dumneavoastră de preţ pentru următoarele produse:

1.      Printer or all-in-one : Printer / Copier / Scanner / Fax /Color

Specificații: Mono Printer/Copier/Color Scanner/Fax, A4, ADF(35-sheets), Network Card Wired Ethernet (RJ-45); USB 2.0;

2.      cartuș adițional; 

3.      Notebook  15.6"

Specificații: Intel Core i5-6200U 2.3-2.8GHz/8GB DDR3/1TB/Intel HD Graphics 520/WiFi 802.11ac/Bluetooth/WebcamHD/15.6" FHD IPS UWVA WLED-backlit MultiTouch (1920 x 1080)/ Windows 10 Home 64-bit, Antivirus NOD32 Smart security

4.      Mouse for Notebook USB

Ofertanții pot depune o singură ofertă la adresa de e-mail: cretu.aopd@gmail.com, iar în cazul achiziției bunului, aceasta va fi prezentată în original. Data limită pentru primirea ofertelor este 21 februarie 2018. Orice ofertă primită după termenul limită menționat va fi respinsă.

Oferta va fi exprimată în Lei MDL,  FARA TVA. Documentele justificatoare vor fi prezentat în original. Valabilitatea ofertei trebuie să fie valabilă cel puțin 30 zile de la data limită pentru depunerea ofertelor.

Persoană responsabilă: Maria Crețu, 078273876.

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.