RFQ-2017-099-09_Confecționarea la comanda a mobilierului pentru „Maker Space” din cadrul UTM.

Ajută-ne să distribuim acest articol:

RFQ-2017-099-09 Confecționarea la comanda a mobilierului pentru „Maker Space” din cadrul UTM.

Introducere: Proiectul de Competitivitate al USAID (aici „Proiect” sau „Proiectul de Competitivitate”), finanțat de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) si Guvernul Suediei, implementat de către Chemonics International

Unul din obiectivele Proiectului este dezvoltarea economica și a competitivității în Moldova prin dezvoltarea capacităților TIC, a forței de munca, și antreprenorialului. Obiectivele Beneficiarului si a Proiectului se aliniază în scopul dezvoltării unui „Maker Space” pentru toate industriile creative din Moldova. Maker Space va acționa ca o platformă națională robustă, durabilă și concentrată de inovare, care va aduce sinergie între sectorul privat și consolidarea dezvoltării forței de muncă prin educație creativă și hands-on. Maker Space va fi utilizat pentru dezvoltarea de prototipuri, inclusiv celor industriale și va fi amplasat în incinta unei clădiri existente al UTM.

Ca parte a activităților sale, proiectul prevede echiparea „Maker Space” cu mobilierul necesar. Ținem să menționăm că deschiderea oficială a „Maker Space” este planificată pentru luna martie 2018.

Scopul acestui RFQ este de a obține oferte pentru elementele de mobilier conform parametrilor tehnici din Secțiunea 3 Specificații si Cerințe tehnice si Anexa 1 al acestui document.

Ofertanții sunt responsabili pentru a se asigura că ofertele sunt primite de către Chemonics, în conformitate cu instrucțiunile, termenii și condițiile descrise în acest RFQ. Nerespectarea instrucțiunilor descrise în acest RFQ poate duce la descalificare ofertelor.

 Prezentarea ofertei și data limită: Ofertele urmează a fi depuse nu mai târziu de ora 17:00, ora locală Chișinău, 14 februarie 2018. Ofertele pot fi expediate la adresa de email: [email protected] sau pe suport de hârtie la adresa oficiului Proiectului, str. Nicolae Iorga 14, Chisinau.

Întrebări: Întrebările referitoare la cerințele tehnice sau administrative ale prezentului RFQ pot fi adresate nu mai târziu de ora 17:00, ora locală Chișinău, 9 febriarie 2018 prin email la adresa [email protected]. Întrebările trebuie să fie prezentate în scris; apelurile telefonice nu vor fi acceptate. Întrebările și cererile de clarificare - și răspunsurile la acestea - pe care Chemonics le consideră de interes pentru alți ofertanți vor fi distribuite tuturor destinatarilor RFQ cointeresați în licitare.

Doar răspunsurile în formă scrisă emise de Chemonics vor fi considerate oficiale și vor avea valoare în procesul RFQ și evaluarea ulterioară. Orice informație verbală primită de la angajații Chemonics sau orice altă entitate nu ar trebui să fie considerată ca un răspuns oficial la orice întrebare cu privire la acest RFQ.

Specificații: Secțiunea 3 si Anexa 1 conțin specificațiile tehnice si cantități ale bunurilor

Toate bunurile oferite trebuie să fie noi și nefolosite. Vă rog rețineți că, dacă nu este indicat altfel, modelele și mărcile declarate sunt pentru descrierea ilustrativă. Un substitut echivalent, astfel cum este stabilit prin specificații, este acceptabil.

Oferta de preț: Oferta de preț ca răspuns la prezentul RFQ trebuie să conțină o sumă fixă ce include costurile de livrare și alte costu Prețul trebuie fixat în lei moldovenești, la cota zero TVA. Oferta trebuie să fie valabilă pentru nu mai puțin de (60) zile calendaristice după termenul limită de prezentare a ofertei. Ofertanții sunt rugați să prezinte oferta de preț într-o scrisoare oficială cu antet; în cazul în care nu e posibil, ofertanții pot completa tabelul din Secțiunea 3.

În plus, ofertanții care răspund la acest RFQ sunt rugați să expedieze următoarele:

  • Companiile ce răspund prezentului RFQ sunt rugate să prezinte o copie a certificatului oficial de înregistrare a companiei sau a licenței de desfășurare a afacerii;
  • Scrisoare de intenție (Secțiunea 4);
  • Rezumatul ofertei (Secțiunea 3);
  • Copia datelor bancare cu un cont in Lei Moldovenești;

Condiții de livrare: Furnizorul selectat va fi rugat să livreze mobila efectuată la comandă la următoarea adresa Universității Tehnice din Moldova, strada Studenților 9/11, Chisinau.

Ca parte componentă a răspunsului pentru respectivul RFQ, fiecare ofertant trebuie să numească o perioadă estimativă de livrare (în zile calendaristice) (după recepționarea comenzii). Perioada estimativă de livrare prezentată în ofertă ca răspuns la acest RFQ trebuie să fie admisă în executarea contractului ulterior.

Evaluarea și Decizia: Va fi selectat ofertantul responsabil a cărui ofertă este respectată în conformitate cu instrucțiunile stipulate în RFQ, ce îndeplinește cerințele de eligibilitate și este considerată a fi de cea mai bună valoare pentru Chemonics în baza următoarelor criterii de evaluare, cu ponderea aplicată corespunzător:

  • Preț (50%) — în baza prețului total prezentat în ofertă;
  • Specificații tehnice (20%) – Prezentarea ofertei în conformitate cu specificațiile tehnice indicate în solicitare;
  • Termen de livrare (30%) — în baza termenului de livrare prezentat în ofertă.

Tabelul de mai jos prezintă lista de articole ce necesită a fi executate la comandă. Specificațiile tehnice pentru fiecare piesă de mobilier, inclusiv materia prima și dimensiunile fiecărui obiect sunt indicate în Anexa 1

Nr.

Descrierea

Cantitatea

1

Nr. 1 Stelaj

4

2

Nr. 2 Masa

6

3

Modul Tumba pentru mese de lucru

5

4

Nr. 3 Masa

8

5

Nr. 4 Masa

2

6

Nr. 5 Masa

17

7

Nr. 6 Dulap haine

2

8

Nr. 7 Recepție

1

9

Nr. 7 Recepție tumba

1

10

Nr. 8 Masa

4

11

Nr. 9 Stelaj

4

Mai multe detalii cu privire la specificatiile tehnice si modul de prezentare a ofertei, cat si Anexa 1, pot fi gasite accesand linkul de mai jos:

https://drive.google.com/open?id=1uudBZ3DgInEu9ZRpJFkQWRu4sfl7OtFt

In caz ce inatampinati dificultati in accesarea documentelor de la linkul indicat, rog sa ma contactati direct la [email protected]

 

Alte articole de acest autor:
Author: Elena Postovan


Organizații vizate: Chemonics |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.