Selectarea beneficiarului pentru crearea unei școli de câmp pentru fermieri în domeniul agriculturii conservative

Ajută-ne să distribuim acest articol:

UNITATEA CONSOLIDATĂ PENTRU IMPLEMENTAREA PROGRAMELOR IFAD ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Invitație de participare

La concursul privind Selectarea beneficiarului pentru crearea unei școli de câmp pentru fermieri în domeniul agriculturii conservative

Programul Rural de Reziliență Economico-Climatică Incluzivă (PRRECI), finanțat de Fondul Global de Mediu (FGM) și implementat de către Unitatea Consolidată pentru Implementarea Proiectelor IFAD,  anunță desfășurarea concursului privind selectarea beneficiarului pentru crearea unei școli de câmp pentru fermieri în domeniul agriculturii conservative.

În baza concursului național, din rândul întreprinderilor private/de stat și/sau instituțiilor de învățământ și cercetare va fi selectat un beneficiar, care pe parcursul următorilor trei ani, prin conlucrarea directă cu UCIP-IFAD și specialiștilor din domeniu, vor contribui la implementarea și promovarea unui șir de activități privind agricultura conservativă.

Detaliile privind scopul, descrierea activităților, criteriile de eligibilitate, precum și condițiile de participare le găsiți pe pagina web: http://www.ucipifad.md/achizitii/ cu numărul de înregistrare 04/18 PRRECI.

Întrebările cu privire la concurs pot fi transmise la adresele de email: [email protected] sau [email protected]

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.