Asociația „Iniţiativa Pozitivă” contractează 2 moderatori cu experiență în domeniul HIV/SIDA

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Asociația Obștească „Iniţiativa Pozitivă” în cadrul Contractului de Grant 2017/004_UNICEF/ IP/, intenționează să aplice o parte din fonduri pentru contractarea a 2 (doi) moderatori (persoane fizice) – cu experientă în domeniul HIV/SIDA.

Asociația Obștească „Iniţiativa Pozitivă” invită pe cei interesați pentru a-și exprima intenția pentru ocuparea funcției menționate mai sus.
Informaţii suplimentare referitoare la serviciile solicitate sunt menţionate în „Termenii de Referinţă” care pot fi accesați la acest link.
Candidații vor fi selectați în conformitate cu procedurile stabilite în Ghidul Băncii Mondiale: Guidelines: Selection and Employment of Consultants by World Bank Borrowers (ediția curentă).

Scrisoarea de intenție, cu Curriculum Vitae (CV) actualizat, propunerea financiară (care va contine costul total per numărul de zile de lucru necesare şi costul unei zile de lucru), precum și alte materiale de suport pot fi trimise prin e-mail sau poştă până la termenul limită de 05 ianuarie 2018, la adresa:


Asociația Obștească „Iniţiativa Pozitivă”
MD 2048 mun. Chişinău, str. Independenţei, 6/2 Centrul „Pas cu Pas”
Tel.: 022 00 99 74
Fax: 022 66 38 50
E-mail: [email protected]

Pentru informaţii suplimentare referitoare la sarcina alocată, vă puteţi adresa:
Dnul Cearanovski Constantin.
Tel.: +37368562663


Organizații vizate: Initiativa Pozitiva |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.