Urmareste-ne pe LinkedIn

Fundația Est-Europeană solicită oferte comerciale pentru achiziţionare de combustibil

 

Cadrul general

 

Fundaţia Est-Europeană este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, constituită la nivel naţional în conformitate cu legislaţia Republicii Moldova (înregistrată de Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova la data de 03 noiembrie 2009). Fundaţia Est-Europeană (FEE) este cea de-a cincea organizaţie naţională din cadrul Reţelei ”Fundaţiei Eurasia”, fiind organizaţia succesoare a Fundaţiei Eurasia în Moldova. Fondatorul unic al Fundaţiei este organizaţia non-profit ”Fundaţia Eurasia”, Washington, D.C. (SUA).

 

Scopul

 

Scopul acestei solicitări de oferte comerciale este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie pentru achiziţionare de combustibil pentru necesităţi curente pe parcursul anului 2018.

 

Sarcina tehnică

 

Modelul autoturismului:                                      Nissan X-Trail

 

Tipul combustibilului                                          Motorină

 

 

Modelul autoturismului:                                      Volkswagen Passat

 

Tipul combustibilului                                          Benzină

 

 

Criterii de selecţie a companiei:

 

 1. Experienţa companiei candidate (prezenţa pe piaţă, clienţi fideli/referinţe);

 2. Reţea bine dezvoltată de staţii de alimentare cu acoperire teritorială largă;

 3. Opţiune de alimentare: card de combustibil;

 4. Preţ competitiv, inclusiv cu respectarea raportului preţ-calitate;

  Dosarul de aplicare trebuie să conţină următoare informaţie şi documente:

 

 1. Scurtă descriere a companiei aplicante;

 2. Oferta financiară pentru combustibil (tarife indicate separat cu TVA si fără TVA) - benzină de tip Premium 95 si motorină, cu indicarea reducerii oferite de furnizor;

 3. Harta detailată reţelei de staţii de alimentare pe Moldova şi Chişinău separat;

  Termenul limită de depunere a ofertelor comerciale este: 13 decembrie 2017, inclusiv.

 

 Oferta comercială cu menţiunea – Ofertă Combustibil - se va expedia prin poşta electronică [email protected], prin fax la numărul 022 54 23 38 sau se va depune personal la sediul Fundaţiei: str. 31 august 1989, nr. 98, etaj 3, Chişinău

 

 

Pentru întrebări: Oxana Zanoga, analist financiar, pe adresa e-mail: oxana.zanoga@eef.md sau la numărul de telefon: 022 23 53 43.

 

Despre Fundaţia Est-Europeană

 

Fundaţia Est-Europeană sprijină consolidarea democraţiei şi contribuie la dezvoltarea durabilă a societăţii moldoveneşti prin intermediul programelor educaţionale, asistenţei tehnice şi programelor de granturi care promovează dezvoltarea societăţii civile, consolidează buna guvernare şi mass-media şi contribuie la prosperitatea economică.

 

Fundaţia Est-Europeană îşi concentrează activităţile în trei domenii prioritare: Dezvoltare Economică, Promovarea Bunei Guvernări şi Acţiuni Sociale. În realizarea obiectivelor sale, FEE respectă principiile de egalitate şi nediscriminare.

 

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md