Urmareste-ne pe LinkedIn

Cerere de Ofertă/Termeni de Referință pentru angajarea unei companii care va elabora și implementa strategia de comunicare pentru proiectul ”Construim punți, depășim bariere”

La 1 ianuarie 2017 Fundația Est-Europeană a demarat proiectul ”Construim punți, depășim bariere”, finanțat de Uniunea Europeană. Guvernul Suediei cofinanțează acest proiect. Proiectul va susține cooperarea între actorii de pe ambele maluri ale Nistrului și va folosi o abordare apolitică în fortificarea cooperării între ei. Crearea de rețele și preluarea de practici de succes vor contribui la o implementare cu succes a acțiunilor planificate. Proiectul include cercetări, activități de instruire, vizite de studiu și susținerea diverselor inițiative de dezvoltare comunitară. Acțiunea presupune, de asemenea, susținerea organizațiilor societății civile de pe ambele maluri ale Nistrului, atât în implementarea proiectelor tematice , cât și în consolidarea capacităților instituționale.

Obiectiv
Pentru buna desfășurare a proiectului, Fundația Est-Europeană intenționează să identifice o organizație/companie care va elabora și va implementa un plan de comunicare și vizibilitate în scopul informării publicului larg despre această inițiativă și sporirii nivelului de înțelegere a populației privind acțiunile și inițiativele societății civile din stânga Nistrului. Strategia de comunicare va cuprinde elaborarea de materiale video, fotografii, materiale promoționale, texte/articole, cu ulterioara plasare și difuzare a acestora în mass-media.

Nota Bene: Organizația/Compania candidată urmează să stabilească numărul de produse, numărul de difuzări și planul de lucru în funcție de bugetul disponibil și să ofere un raport optim preț/calitate/cantitate.

Bugetul disponibil pentru campania de comunicare a proiectului este de 20.000 Euro

Important!

Materialele produse în cadrul campaniei de comunicare (texte, materiale video, pliante, infografice, comunicate media, etc.) vor fi în limbile rusă, română și engleză, după caz. Alegerea limbii va fi coordonată cu Fundația Est-Europeană în fiecare caz aparte.

Serviciile vor fi prestate în etape pe parcursul perioadei de implementare a proiectului (ianuarie 2018 – mai 2019)  conform planului de activități al proiectului, coordonând etapele cu Fundația Est-Europeană.

Termenii de Referință îi puteți accesa aici: http://eef.md/index.php?pag=news&id=1026&rid=1220&l=ro

Depunerea dosarului

Vă rugăm să prezentați materialele solicitate la Fundația Est-Europeană până la data de 10 decembrie 2017, inclusiv.

Documentele pot fi depuse la următoarea adresă: 31 august 1989, nr. 98, etajul 3, MD-2012, Chișinău, Moldova sau expediate la adresa de email: [email protected] cu textul  “Campanie Comunicare ”Construim punți, depășim bariere” în linia de subiect.

Doar organizațiile/companiile selectate vor fi contactate.
Dosarele incomplete nu vor fi evaluate.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md